ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΝΕΟ
ΕΚΠΤΩΣΗ -43%

ΑΕΡΟΒΟΛΟ STOEGER RX20 Dynamic 4.5mm

Stoeger
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
235.00€ 134.90€

Ένα δυνατό μοντέλο της Ιταλικής εταιρίας για απαιτητικούς σκοπευτές.Διαθέτει πολυμερικό, συμπαγές κοντάκι άριστης ποιότητας με αμφιδέξιο μάγουλο και μοναδικό σχεδιασμό με πέλμα από καουτσούκ για απόσβεση κραδασμών. Στη χειρολαβή αλλά και στην πάπια του κοντακίου διαθέτει αντιολισθητικά καπάκια, για πιο σταθερό κράτημα του αεροβόλου, τα οποία είναι αποσπώμενα.
Διαμέτρημα: 4,5mm
Βάρος: 3kg
Κάνη: Ραβδωτή
Συνολικό μήκος: 108cm
Μήκος κάνης: 42cm
Σκοπευτικά: Φωσφορούχα/Οπικής ίνας
Κλισιοσκόπιο: Ρυθμιζόμενο
Ασφάλεια: Αυτόματη
Σκανδάλη: 2 Σταδίων
Ταχύτητα: 305-360m/s (εξαρτάται από το βάρος της βολίδας) 
Προσφορά: Με την αγορά ενός αεροβόλου, δώρο μια θήκη μεταφοράς Stoeger SAG120 και 500 σφαιρίδια Χ-sport 4,5mm

Όροι πώλησης
Για την Αγορά ενός Αεροβόλου Όπλου ή Πιστολιού, ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο Έτος της Ηλικίας του και να το Πιστοποιεί με την επίδειξη της Αστυνομικής του Ταυτότητας ή ΑΦΜ & ΔΟΥ. Σε περίπτωση απομακρυσμένης πώλησης ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας με email στο info@hobbi.gr. Επίσης θα πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα Αεροβόλα  ΔΕΝ είναι παιχνίδια. Ποτέ μην στρέφετε ένα όπλο απέναντι σε άλλο άτομο ακόμα και όταν γνωρίζετε ότι είναι άδειο. Τα Αεροβόλα χρησιμοποιούνται για σκοποβολή, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας. Εκσφαινδονίζουν ατσάλινο ή μολυβένιο σφαιρίδιο ή κυάθιο και ανάλογα με το μοντέλο σε διαμέτρημα 4,5mm / 5,5mm / 5mm / 6,35mm και άλλα. Η δημόσια παρουσία, επίδειξη και κυκλοφορία των αεροβόλων ΔΕΝ επιτρέπεται. Η χρήση τους περιορίζεται στα σκοπευτήρια.

Διαμέτρημα mm: 4.5mm
Λειτουργικό Σύστημα Αεροβόλων: Ελατηρίου
Τύπος Αεροβόλου: Τυφέκια
Τύπος Βλήματος: Ποτηράκια

Επίσης Προτείνουμε

X