ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΝΕΟ
ΕΚΠΤΩΣΗ -32%

ΑΕΡΟΒΟΛΟ WALTHER PPK/S Classic Edition 4.5mm

Κωδικός: 5.8151
Umarex
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
160.00€ 109.00€

Ο ενσωματωμένος μεταλλικός ισοζυγιστήρας προεκτείνει την κάννη και έτσι προσφέρει στο αεροβόλο αυτό μεγαλύτερη ενέργεια και ακρίβεια στην σκοποβολή. Διαμετρήματος 4,5 χιλ. με γεμιστήρα 15 ατσάλινων σφαιρικών βλημάτων ΒΒ και παλινδρόμηση κλείστρου. 

Τεχνικά στοιχεία

Διαμέτρημα 4.5mm (.177)
Πηγή Ενέργειας Αμπούλα CO2
Χωρητικότητα Γεμιστήρα 15 ατσάλινα μπιλάκια BB's
Ταχύτητα 120 m/s
Ολικό μήκος 270mm
Βάρος 735gr

Όροι πώλησης
Για την Αγορά ενός Αεροβόλου Όπλου ή Πιστολιού, ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο Έτος της Ηλικίας του και να το Πιστοποιεί με την επίδειξη της Αστυνομικής του Ταυτότητας ή ΑΦΜ & ΔΟΥ. Σε περίπτωση απομακρυσμένης πώλησης ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας με email στο info@hobbi.gr. Επίσης θα πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα Αεροβόλα  ΔΕΝ είναι παιχνίδια. Ποτέ μην στρέφετε ένα όπλο απέναντι σε άλλο άτομο ακόμα και όταν γνωρίζετε ότι είναι άδειο. Τα Αεροβόλα χρησιμοποιούνται για σκοποβολή, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας. Εκσφαινδονίζουν ατσάλινο ή μολυβένιο σφαιρίδιο ή κυάθιο και ανάλογα με το μοντέλο σε διαμέτρημα 4,5mm / 5,5mm / 5mm / 6,35mm και άλλα. Η δημόσια παρουσία, επίδειξη και κυκλοφορία των αεροβόλων ΔΕΝ επιτρέπεται. Η χρήση τους περιορίζεται στα σκοπευτήρια.

Διαμέτρημα mm: 4.5mm
Τύπος Αεροβόλου: Πιστόλια
Τύπος Βλήματος: Μπίλιες BB's

Επίσης Προτείνουμε

X