ΝΕΟ
ΕΚΠΤΩΣΗ -15%

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑΣ CRESSI Alpha Ultra Dry Snorkel Black/White

Κωδικός: ES258130
CressiSub
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
34.00€ 28.90€

Αναπνευστήρας Alpha Ultra Dry από την Cressi, ο οποίος διαθέτει κάλυμμα στην κορυφή του, εξοπλισμένο με ειδική βαλβίδα, η οποία σφραγίζει τον σωλήνα τη στιγμή πο βυθίζεται, εμποδίζοντας την είσοδο του νερού.
Η σειρά Cressi Alpha Ultra Dry επιτρέπει στον δύτη να πάρει κάθε ανάσα εύκολα και με αυτοπεποίθηση και να αφοσιωθεί στην παρατήρηση του βυθού. Το μέγεθος του σωλήνα είναι μεγάλο ώστε να μπορείτε να πάρετε βαθιές ανάσες με ευκολία, ενώ η προηγμένης τεχνολογίας βαλβίδα κάτω από το στόμιο επιτρέπει την άμεση εκκένωση του αναπνευστήρα από νερό.
Η βαλβίδα των Cressi Alpha κλείνει αυτόματα μόλις ο αναπνευστήρας βυθιστεί και δεν επιτρέπει την είσοδο νερού . όταν επιστρέψετε στην επιφάνεια μπορείτε να αναπνεύσετε ξανά από έναν στεγνό αναπνευστήρα. Το ελαστικό τμήμα του σωλήνα πριν το στόμιο, παρέχει ευελιξία και δεν κουράζει τα χείλια ή το σαγόνι σας. Μόλις βγάλετε το στόμιο από το στόμα σας, αυτό απομακρύνεται αρκετά από τα χείλια του δύτη, χαρακτηριστικό που βολεύει πολύ.
Ο Alpha Dry είναι κατασκευασμένος από ευκαμπτη σιλικόνη και διαθέτει επίσης βαλβίδα κάτω από το ακροφύσιο, για εύκολη αποβολή του νερού. Το ακροφύσιο εύκολα για  καθαρισμό ή αντικατάσταση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαθέτει μηχανισμό ο οποίος κλείνει αυτόματα και εμποδίζει το νερό να εισέλθει στον αναπνευστήρα, όταν αυτός καταδυθεί.
  • Ο σωλήνας κάτω από το επιστόμιο είναι εύκαμπτος, ώστε να μην επιβαρύνει ή κουράζει το σαγόνι σας
  • Το επιστόμιο απομακρύνεται μόνο του από το στόμα σας, λόγω της κατασκευής του σωλήνα σε αυτό το σημείο, όταν δεν το χρησιμοποιείτε.
  • Υψηλής πιότητας επιστόμιο, είναι τοποθετημένο υπό γωνία, παρέχει άνεση και είναι πολύ ανθεκτικό.
  • Με βαλβίδα άμεσης αποβολής του νερού, κάτω από το επιστόμιο
  • Σχεδιασμός ο οποίος δεν φέρνει αντίσταση στο νερό, καθώς κολυμπάτε
  • Προσαρμόζεται εύκολα στη θέση που θέλετε, με κλιπ που διαθέτει

Επίσης Προτείνουμε

X