ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

ΑΝΤΛΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ VENIMEX

Careplus
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
25.00€

Κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού τα έντομα και τα ερπετά που τσιμπούν και δαγκώνουν είναι πολλές φορές  αναπόφευκτα και αποτελούν μια μεγάλη ενόχληση. Κανονικά, ένα τσίμπημα από έντομο δεν είναι πολύ σοβαρό: Προκαλεί φαγούρα, η οποία εξαφανίζεται συνήθως αρκετά γρήγορα.
Βέβαια πολλά τσιμπήματα από σφήκες και άλλα  μπορεί να είναι απόλυτα επιβλαβή κυρίως σε άτομα που είναι αλλεργικά ή σε παιδιά.
Χρησιμοποιήστε τον εξωλκέα δηλητηρίου Venimex της Care Plus ® για τσιμπήματα από έντομα όπως , μέλισσες, σφήκες, αλογόμυγες και  κουνούπια, καθώς και για τα τσιμπήματα από σκορπιούς, αράχνες, σαρανταποδαρούσες κ.λ.π. Μπορείτε επίσης  να μεταχειριστείτε το Venimex  για την αφαίρεση των δηλητηρίων από κτυπήματα ψαριών όπως οι δράκαινες και οι σκορπιοί. Το δηλητήριο των ψαριών αυτών ενεργεί τόσο στο κεντρικό νευρικό σύστημα του ανθρώπου όσο και στο αίμα. Το αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση είναι ο έντονος και με διάρκεια πόνος ή και λιποθυμία.  Ο εξωλκέας  δηλητηρίου Venimex  μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση δηλητηρίου από δαγκώματα φιδιών. Ο εξωλκέας δηλητηρίου   Venimex της Care Plus ®  είναι μία αντλία κενού που μπορεί να αφαιρέσει το δηλητήριο  από την περιοχή ενός δαγκώματος ακίνδυνα και ανώδυνα.  Το εξαιρετικό σε αυτήν την αντλία είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι, ακόμα και σε σημεία που είναι δύσκολο να τα φθάσετε.  Η δύναμη αναρρόφησης του αναρροφητήρα Venimex της Care Plus ®  είναι 803 mbar (όταν χρησιμοποιείτε το μικρό καπάκι αναρρόφησης).
To Venimex είναι ένα βοήθημα πρώτης γραμμής στην παροχή Α' Βοηθειών  και η προσφυγή σε ιατρική ή νοσοκομειακή βοήθεια είναι απαραίτητη, τουλάχιστον όταν πρόκειται για άτομα που χρειάζονται βοήθεια, όπως αλλεργικοί, παιδιά, έγκυοι, άτομα μεγάλης ηλικίας.  
Ο εξωλκέας  δηλητηρίου Venimex της  Care Plus ® περιλαμβάνει:
- Αντλία κενού
- 2 Διαφορετικού μεγέθους άκρα
- Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης.
To Venimex είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι, σε κάθε ψαρά, κυνηγό, λάτρη της υπαίθριας διαβίωσης κ.λ.π
Made in France

Επίσης Προτείνουμε

X