ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ PETZL Swift RL 1100 Lumens Orange

Κωδικός: E095BB01
, ,
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Χρώματα:
126.95€

Με 1100 lumens και μόλις 100 γραμμάρια βάρος, ο SWIFT RL είναι ο απόλυτος φακός κεφαλής πολλαπλών αθλημάτων για όλες τις υπαίθριες δραστηριότητές σας. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία REACTIVE LIGHTING®, ένας αισθητήρας αναλύει το περιβαλλοντικό φως και προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα στις ανάγκες σας. Η κεφαλόδεσμος είναι αντανακλαστικός για να παραμένετε ορατοί τη νύχτα. Η διαχωρισμένη κατασκευή του προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα κατά τη διάρκεια δυναμικών και έντονων δραστηριοτήτων, όπως ορειβασία, τρέξιμο μονοπατιών και σκι. Το SWIFT RL είναι εύχρηστο, με ένα μόνο κουμπί που ελέγχει όλες τις λειτουργίες: ON/OFF, λειτουργίες φωτισμού, φωτεινότητα και κλείδωμα. Εάν απαιτείται, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συνεχή ή κόκκινη στροβοσκοπική φωτεινότητα. Είναι επαναφορτιζόμενος, με μετρητή πέντε επιπέδων που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Εξαιρετικά ισχυρός και έξυπνος φακός κεφαλής:

 • 1100 lumens που σας επιτρέπουν να δείτε έως και 155 μέτρα μακριά
 • Επιλογή δύο τρόπων φωτισμού, επιλεγμένα με παρατεταμένο πάτημα: REACTIVE LIGHTING® ή STANDARD LIGHTING
 • Μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας, μεγαλύτερη οπτική άνεση και λιγότερη χειροκίνητη λειτουργία με τη λειτουργία REACTIVE LIGHTING®, που επιτρέπει στον αισθητήρα φωτός να προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα και το σχέδιο δέσμης, βελτιστοποιώντας τη χρήση της μπαταρίας
 • Ελάχιστος χρόνος λειτουργίας 7 ωρών στη λειτουργία REACTIVE LIGHTING® (STANDARD επίπεδο), κατασκευασμένο για τροφοδοσία μέσω μεγάλων δραστηριοτήτων
 • Η μικτή δέσμη καλύπτει την ανάγκη για φωτισμό υψηλής απόδοσης κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων: εγγύτητα ή όραση απόστασης
 • Συνεχής κόκκινος φωτισμός για διατήρηση της νυχτερινής όρασης και αύξηση της άνεσης κατά την ανάγνωση, χωρίς να τυφλώνει τους γύρω σας
 • Κόκκινος φωτισμός για να είναι ορατός και να σηματοδοτεί την τοποθεσία σας, ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης
 • Ο αντανακλαστικός κεφαλόδεσμος στο πίσω μέρος παραμένει ορατός τη νύχτα

Συμπαγές και ελαφρύ:

 • Μόλις 100 γραμμάρια βάρος
 • Η εργονομική και ρυθμιζόμενη κεφαλόδεσμος προσφέρει την ιδανική εφαρμογή, με διαχωρισμένη κατασκευή (Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Petzl). Ο κεφαλόδεσμος μπορεί επίσης να αποσπαστεί και να πλυθεί.
 • Η εξαιρετικά ελαφριά θήκη αποθήκευσης SHELL LT επιτρέπει τη μετατροπή της σε φανάρι

Απλός στη χρήση:

 • Ένα κουμπί ελέγχει όλες τις λειτουργίες: ON/OFF, λειτουργίες φωτισμού, φωτεινότητα και κλείδωμα
 • Λειτουργία κλειδώματος για αποφυγή ατυχήματος ενεργοποίησης του προβολέα κατά τη μεταφορά ή αποθήκευση
 • Μπαταρία ιόντων λιθίου 2350 mAh, επαναφορτιζόμενη μέσω θύρας USB-C, με ένδειξη επίπεδου φόρτισης
 • Εφεδρική μπαταρία διαθέσιμη για μεγάλες αποστολές ή απλά για απενεργοποίηση της μπαταρίας όταν εξαντληθεί (επαναφορτιζόμενη μπαταρία SWIFT RL διαθέσιμη ως πρόσθετο αξεσουάρ)
 • Πέντε-επίπεδος μετρητής για ακριβή παρακολούθηση της φόρτισης της μπαταρίας
 • Ο προβολέας μπορεί να κλίνει προς τα πάνω για προώθηση της όρασης μπροστά όταν φοριέται γύρω από το λαιμό ή να κλίνει προς τα κάτω όταν φοριέται σε κράνος

Προδιαγραφές:

 • Φωτεινότητα: 1100 lumens (ΠΡΟΤΥΠΟ ANSI FL 1)
 • Βάρος: 100 γραμμάρια
 • Τεχνολογία: REACTIVE LIGHTING® ή STANDARD LIGHTING
 • Μοτίβο δέσμης: Μικτό (ευρύ και εστιασμένο)
 • Ενέργεια: Μπαταρία ιόντων λιθίου 2350 mAh (συμπεριλαμβανομένη), επαναφορτιζόμενη μέσω θύρας USB-C
 • Χρόνος φόρτισης: 5 ώρες
 • Αντοχή στο νερό: IPX4 (ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες)
 • Πιστοποιήσεις: CE, UKCAΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τύπος Λάμπας: Led

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ