ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ PETZL Tikka Green 350 Lumens

Κωδικός: E061AA02
, ,
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Χρώματα:
37.95€

Η λάμπα που τα ξεκίνησε όλα! Ο προβολέας TIKKA® κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια ως ο πρώτος λαμπτήρας LED του Petzl, με φωτεινότητα 350 lumens. Είναι μια αναγκαιότητα όταν πρόκειται για νυχτερινές πεζοπορίες, ολονύχτια κατασκήνωση, απλά διάβασμα στη σκηνή σας ή ταξίδια. Εύκολο στη χρήση με ένα μόνο κουμπί, είναι επίσης συμπαγές και γλιστράει στην τσέπη του σακακιού ή στο σακίδιό σας. Ο φωσφορίζων ανακλαστήρας του διευκολύνει την εύρεση στο σκοτάδι και ο κόκκινος φωτισμός σας εμποδίζει να τυφλώσετε τους γύρω σας. Το TIKKA® διατίθεται με 3 τυπικές μπαταρίες και είναι επίσης συμβατό με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία CORE, χάρη στον σχεδιασμό HYBRID CONCEPT.

Περιγραφή

Συμπαγές και ελαφρύ: μόνο 94 g

Ομοιογενής και άνετος φωτισμός εγγύτητας:

- Ευρεία, ομοιόμορφη δέσμη για να μπορείτε να βλέπετε άνετα από κοντά ή στα πόδια σας

- Τρία επίπεδα λευκού φωτισμού: MAX BURN TIME, STANDARD (καλύτερη ισορροπία ισχύος/χρόνου καύσης) και MAX POWER

- Συνεχής κόκκινος φωτισμός για διατήρηση της νυχτερινής όρασης χωρίς να τυφλώνει τους γύρω σας και στροβοσκοπικό για να σηματοδοτήσει την τοποθεσία σας, ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Εύχρηστος:

- Ενιαίο κουμπί για γρήγορη και εύκολη επιλογή φωτεινότητας ή ανοιχτού χρώματος

- Η πλάκα σάς επιτρέπει να προσανατολίζετε εύκολα τη λάμπα προς την επιθυμητή κατεύθυνση

- Η ένδειξη φόρτισης μπαταρίας δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας κάθε φορά που ανάβει ή σβήνει η λυχνία

- Χρήσιμος ανακλαστήρας φωσφόρου για τον εντοπισμό της λάμπας στο σκοτάδι

- Η λειτουργία ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ αποτρέπει το άναμμα της λάμπας κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση

- Αποσπώμενο, πλενόμενο κεφαλόδεσμο που είναι συμμετρικό για εύκολη ρύθμιση

- Η θήκη αποθήκευσης επιτρέπει τη μετατροπή του σε φανάρι

- Σχεδιασμός HYBRID CONCEPT: Το TIKKA® συνοδεύεται από 3 μπαταρίες AAA/LR03 και είναι επίσης συμβατό με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία CORE (δεν περιλαμβάνεται). ανιχνεύει αυτόματα την πηγή ενέργειας και προσαρμόζει την απόδοση φωτισμού

- Συμβατό με τις βάσεις HELMET ADAPT και BIKE ADAPT 2, ώστε να μπορείτε να στερεώσετε τη λάμπα σε διάφορους τύπους κράνους ή σε ποδήλατο (1)


(1) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτή η λάμπα δεν είναι πιστοποιημένη για χρήση στο δρόμο: όταν χρησιμοποιείται σε περιοχή που διέπεται από κανονισμούς κυκλοφορίας, τα φώτα Petzl δεν υποκαθιστούν τα απαιτούμενα τυποποιημένα φώτα.

Προδιαγραφές

Φωτεινότητα: 350 lumens (ANSI/PLATO FL 1)

Βάρος: 94 g

Σχέδιο δοκού: Πλημμύρα

Ενέργεια: 3 μπαταρίες AAA/LR03 (περιλαμβάνονται)

Συμβατότητα μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη αλκαλική, λιθίου ή Ni-MH

Πιστοποίηση(εις): CE

Στεγανότητα: IPX4 (ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τύπος Λάμπας: Led

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ