ΦΑΚΟΣ NITECORE L series LA30 yellow

Κωδικός: LA30
Nitecore
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Φορητό φανάρι για το κάμπινγκ με δύο τρόπους τροφοδοσίας. Λειτουργεί είτε με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion χωρητικότητας 1800mAh είτε με δύο (2) μπαταρίες μεγέθους ΑΑ. Η φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας γίνεται από την ενσωματωμένη θύρα micro USB. Μπορεί να παραμένει αναμμένος κατά την διάρκεια της φόρτισης. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion 1800mAh ισούται με την χωρητικότητα 6 μπαταριών μεγέθους ΑΑΑ και προσφέρει διάρκεια έως και 56 ώρες. Παράλληλα  η δυνατότητα του να τροφοδοτηθεί από δύο μπαταρίες ΑΑ το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο φανάρι. Ο LA30 ενσωματώνει 8 LED υψηλής ποιότητας με υψηλό CRI>90 που αποδίδουν στο μέγιστο 250 Lumens και διάμετρο δέσμης που φθάνει τα 35 μέτρα. Ο φωτισμός από τα LED υψηλού CRI προσομοιάζει αυτόν του ημερήσιου φωτός, μειώνει δραστικά την κούραση των ματιών και προσφέρει έντονη εικόνα. Διαθέτει επίσης και κόκκινο φωτισμό με ισχύ 40 Lumens. Ο κόκκινος φωτισμός είναι ιδανικός για την διατήρηση της νυχτερινής όρασης που είναι απαραίτητη στην παρατήρηση της άγριας ζωής, την αστρονομική παρατήρηση, την νυχτερινή φωτογράφιση. Το μήκος κύματος του κόκκινου φωτισμού είναι το μακρύτερο στο ορατό φάσμα, έτσι ώστε ο κόκκινος φωτισμός να περνά από την ομίχλη και να μεταφέρει σήματα κινδύνου. Επίσης ο κόκκινος φωτισμός έχει χαμηλή κατανάλωση, κάτι που αυξάνει τον χρόνο λειτουργίας του φαναριού. Το μικρό του μέγεθος (παλάμης) επιτρέπει τον LA30 να αποθηκεύεται εύκολα σε τσέπες και σακίδια. Ο μεταλλικός κρίκος και η μαγνητική βάση δίνουν λύση στην στερέωση του φαναριού. Το υψηλής απόδοσης ηλεκτρονικό του κύκλωμα, παράγει σταθερό φωτισμό χωρίς να τρεμοπαίζει. Διαθέτει επίσης τεχνολογία (APC) για μηδενική κατανάλωση στην αναμονή. Η ενσωματωμένη μονάδα αυτόματης ρύθμισης της θερμοκρασίας (ATR) εξασφαλίζει την ιδανική απόδοση. Διαθέτει έναν κεντρικό διακόπτη για την πρόσβαση στα τρία επίπεδα φωτεινότητας (Low-Mid-High) και τον κόκκινο φωτισμό. Η ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία αναφέρει το επίπεδο ενέργειας που έχει απομείνει. Η κόκκινη ενδεικτική λυχνία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σημαντήρας θέσης του φακού για να μπορεί ο χρήστης να τον βρεί γρήγορα. Είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικά πολυκαρβονικά υλικά που είναι ανθεκτικά στην ζέστη το κρύο και στα χτυπήματα. Διατίθεται σε δύο χρώματα (Κίτρινο και Μπλε).Είναι αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IP66 και ανθεκτικός σε πτώσεις από ύψος έως και 1 μέτρο.

Χαρακτηριστικά 

 • Φορητό φανάρι για κάμπινγκ με δύο πηγές τροφοδοσίας
 • Ενσωματώνει 8 LED υψηλού CRI>90 και 3 κόκκινα LED
 • Μέγιστη ισχύ λευκού φωτισμού στα 250 Lumens
 • Τροφοδοτείται είτε από την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 1800mAh ή από δύο μπαταρίες ΑΑ
 • Η τεχνολογία εξελιγμένης απενεργοποίησης (APC) εξασφαλίζει μηδενική κατανάλωση στην αναμονή
 • Μονός διακόπτης για τον έλεγχο 3 επιπέδων φωτισμού, 2 πηγών φωτισμού και 2 ειδικών φωτισμών
 • Υψηλής διάχυσης πολυκαρβονικός (PC) διασκορπιστής του φωτός επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή του παραγόμενου φωτός.
 • Ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία αναφέρει την ενέργεια που έχει απομείνει στις μπαταρίες (Ευρεσιτεχνία Νο.ZL201220057767.4)
 • Η ενσωματωμένη κόκκινη λυχνία ισχύος λειτουργεί και ως καταδείκτης της θέσης του φακού.
 • Εξελιγμένη ρύθμιση της θερμοκρασίας
 • Υψηλής απόδοσης κύκλωμα σταθερού ρεύματος με μέγιστη διάρκεια λειτουργίας τις 65 ώρες
 • Μαγνητική βάση και μεταλλικός κρίκος για βολική τοποθέτηση.
 • Κατασκευασμένος από ανθεκτικά πολυκαρβονικά υλικά.
 • Αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IP66
 • Ανθεκτικός σε πτώσεις από ύψος έως και 1 μέτρο.

Διαστάσεις 
Μέγεθος: 75,2mm x 49,5mm x 53,8mm
Βάρος: 117g

Αξεσουάρ στη συσκευασία
Ελαστικός ανταλλακτικός δακτύλιος "Ο" για το κάλυμμα των μπαταριών, Ελαστικός ανταλλακτικός δακτύλιος "Ο" για την βίδα, καλώδιο USB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή): 
- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 
- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.
- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.
- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).
Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (239/749862-44 - IBAN: GR3101102390000023974986244) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)
 

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε + 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ + 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προιόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικός για την χρέωση μεταφορικών καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα.   

Για τους κατοίκους εκτός Ελλάδος (Κύπρος-Βαλκάνια) η αποστολή γίνετε με Γενική Ταχυδρομική courier ή ELTA COURIER. Το κόστος είναι 18,00€ δέμα βάρους 2 κιλών και επιβάρυνση 3,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία εχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλότερων σε τιμές χρεώσεων τιμολογίων της εταιρείας μας απο τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές,μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.
Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω.(Δεν ισχυεί όταν η επιστροφή γίνετε για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi. Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/30rPOEe

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ