ΦΑΚΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ NITECORE Led BR35 1800 Lumens

Κωδικός: 9110100854
, ,
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
159.90€

Επαναφορτιζόμενος φακός LED ποδηλάτου με δύο ΄δέσμες διαφορετικής απόστασης, ενημερωτική οθόνη OLED, θύρα micro USB για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης επαναφορτιζόμενης μπαταρίας Li-ion με τα 6800mAh.
Πολύ ισχυρή δέσμη για κάθε είδος ποδηλατικού δρόμου. Βασίζεται στα δύο ενσωματωμένα LED CREE MX-L2 U2 που εκπέμπουν εκτυφλωτικό φως με ισχύ έως και 1800 Lumens, ένταση που φθάνει τα 7750 κεριά και απόσταση που φθάνει τα 176 μέτρα. 
Ο καινοτόμος διπλός φωτισμός διαφορετικής απόστασης προσομοιάζει τα φώτα των αυτοκινήτων. Φωτίζει ταυτόχρονα κοντά και μακριά. Η τεχνολογία της Κρυστάλλινης επίστρωσης σε συνδυασμό με την τεχνολογία Ψηφιακών Οπτικών ακριβείας εξασφαλίζουν ότι η δέσμη θα φθάσει έως και τα 176 μέτρα.
Μια ενσωματωμένη πλακέτα αντανάκλασης διασκορπίζει την φωτεινή δέσμη των 800 Lumens ομοιόμορφα προς το έδαφος, και σχηματίζει μία περιοχή αντανάκλασης διαμέτρου περίπου 5 μέτρων, η οποία φωτίζει αποτελεσματικά το σκοτεινό σημείο κάτω από τα πόδια (Ευρεσιτεχνία ZL201220314015.1).  Αντανακλώντας από την πλακέτα διάχυσης, η δέσμη μικρής απόστασης είναι στραμμένη κάτω προς τον δρόμο, έτσι ώστε να μην τυφλώνει τους άλλους χρήστες του δρόμου. Τα παραδοσιακά συστήματα φωτισμού διπλής δέσμης δεν καταφέρνουν να φωτίσουν την περιοχή μπροστά από την μπροστινή ρόδα. Ο B35 έχει όμως την δυνατότητα με τις δύο δέσμες αναμμένες να φωτίζει τις νεκρές ζώνες και να προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια στους χρήστες.
Η δέσμη κοντινής απόστασης είναι σχεδιασμένη για κίνηση σε αστικό περιβάλλον και η στιγμιαία χρήση της δέσμης μεγάλης απόστασης επιτρέπει τον φωτισμό σε μεγάλη απόσταση. Η εναλλαγή από την κοντινή στην μακρινή δέσμη γίνεται εύκολα και γρήγορα ώστε να προσαρμόζεται ο χρήστης στις συνθήκες που απαιτούνται. Σε διαδρομές εκτός δρόμου είναι απαραίτητος ο πλούσιος φωτισμός και των δύο δεσμών οπότε και μπορεί να επιλεγεί η ταυτόχρονη χρήση τους. 
Οι διακόπτες είναι εύχρηστοι και προσφέρουν γρήγορη εναλλαγή στις λειτουργίες. Ο φακός διαθέτει τέσσερα επίπεδα φωτεινότητας (Turbo, High, Mid, Low), τρεις επιλογές λειτουργίας (QTY, ROAD, TRAIL) και μία ειδική λειτουργία (Προειδοποιητικός φωτισμός). Ο B35 συνοδεύεται από έναν απομακρυσμένο ενσύρματο διακόπτη που μπορεί να στηριχθεί κοντά στο επιθυμητό χέρι και να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία χρήσης. Η ενσωματωμένη οθόνη OLED εμφανίζει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, όπως την επιλογή λειτουργίας, το επίπεδο φωτισμού, τον χρόνο που απομένει στην μπαταρία με τις εκάστοτε επιλογές φωτισμού και την ισχύ που απομένει στην μπαταρία. Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται από την θύρα micro USB και το ενσωματωμένο έξυπνο κύκλωμα φόρτισης ελέγχει την διαδικασία και αποτρέπει την υπέρ-φόρτιση και υπέρ-αποφόρτιση της μπαταρίας καθώς και τερματίζει την διαδικασία όταν αυτή ολοκληρωθεί. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 6800 mAh που μπορούν να λειτουργήσουν τον φακό έως και 17 ώρες.
Το σώμα είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου με την μέθοδο της χύτευσης υπό πίεση που προσφέρει στον Β35 εξαιρετική δομική ακεραιότητα, μικρό μέγεθος και ανθεκτικότητα. Το πλήρως αυτό μεταλλικό σώμα με την βοήθεια και των πτερυγίων ψύξης διαχέει την θερμότητα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ταυτόχρονα η μονάδα εξελιγμένου ελέγχου της θερμοκρασίας ρυθμίζει την ισχύ εκπομπής και την προσαρμόζει στο περιβάλλον διατηρώντας την μέγιστη απόδοση.
Το σύστημα τοποθέτησης στο τιμόνι είναι σχεδιασμένο να τοποθετείται και να αφαιρείται γρήγορα και χωρίς εργαλεία.
Το αποδοτικό κύκλωμα σταθερού ρεύματος παρέχει σταθερό φωτισμό χωρίς τρεμόπαιγμα της δέσμης που προκαλεί οπτική κόπωση.
Ο Β35 είναι αδιάβροχος με βαθμονόμηση IPX7 και ανθεκτικός σε πτώσεις από ύψος έως και 1,5 μέτρα.

Χαρακτηριστικά

  • Επαναφορτιζόμενος φακός ποδηλάτου με δέσμη διπλής απόστασης.
  • Ενσωματώνει δύο LED CREE XM-L2  U2 που αποδίδουν μέγιστη ισχύ 1800 Lumens
  • Χρησιμοποιεί πλακέτα αντανάκλασης για διάθλαση ώστε να φωτίζει όλα τα τυφλά σημεία κάτω από τα πόδια με την δέσμη μικρής απόστασης (Ευρεσιτεχνία ZL201220314015.1)
  • Ενσωματωμένη οθόνη OLED
  • Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion 6800mAh
  • Έξυπνο κύκλωμα φόρτισης της μπαταρίας Li-ion μέσω θύρας micro USB
  • Διαθέσιμες τρεις επιλογές λειτουργίας για την κάλυψη κάθε σεναρίου
  • Ο απομακρυσμένο διακόπτης προσφέρει ευκολία στην χρήση.
  • Είναι διαθέσιμα τέσσερα επίπεδα φωτεινότητας και 1 ειδική.
  •  Μέγιστη ένταση δέσμης που φθάνει τα 7750 κεριά και μέγιστη απόσταση που φθάνει τα 176 μέτρα.
  • Το υψηλής απόδοσης κύκλωμα σταθερού ρεύματος εξασφαλίζει λειτουργία με διάρκεια που μπορεί να φθάσει τις 17 ώρες
  • Η δέσμη φωτισμού έχει γωνία 100 μοιρών
  • Τα κρύσταλλα των φακών διαθέτουν αντί-ανακλαστική επίστρωση
  • Διαθέτει μονάδα εξελιγμένου ελέγχου της θερμοκρασίας (ATR)
  • Συνδυάζει την τεχνολογία Κρυστάλλινης επίστρωσης και την Τεχνολογία Ψηφιακών οπτικών ακριβείας για εξαιρετική απόδοση του ανακλαστήρα.
  • Το σώμα του φακού είναι ενιαίο και κατασκευασμένο με την μέθοδο της χύτευσης υπό πίεση.
  • Αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IPX7
  • Ανθεκτικός σε πτώσεις από ύψος έως και 1,5 μέτρα.

Τεχνικά στοιχεία
Μέγιστη ισχύ .................................................. 1800 Lumens
Μέγιστη απόσταση ......................................... 170 μέτρα
Μέγιστη ένταση ............................................... 7750 κεριά
Μέγιστη διάρκεια ............................................. 17 ώρες / 0,7 ημέρες
Τύπος LED ...................................................... 2xCREE XM-L2 U2
Ανακλαστήρας ................................................. SMO (λείος)
Μπαταρία ......................................................... Επαναφορτιζόμενη Li-ion
Ειδικές λειτουργίες ............................................ Προειδοποιητικός φωτισμός.
Χρώμα δέσμης ................................................. Λευκό
Μήκος ..............................................................  109,3mm
Βάρος ...............................................................  234,5 γραμμάρια
Χρήση για ......................................................... Ποδηλασία, Εξωτερικές δραστηριότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τύπος Λάμπας: Led

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ