ΦΑΝΑΡΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ PRIMUS Mimer Lantern

Κωδικός: P226993
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
69.99€

Ένα κλασικό φανάρι που είναι ήσυχο και χωρίς αιθάλη, το Mimer Lantern μεταδίδει αποτελεσματικά φως και ζεστασιά σε εκείνα τα ψυχρά βράδια, ενώ σας επιτρέπει να απολαύσετε τους ήχους της σιωπής. Με απλό και στιβαρό σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα, παγωμένο γυαλί και πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη, το Mimer ανάβει εύκολα και εκπέμπει έντονο αλλά διάχυτο φως που μπορεί να ρυθμιστεί έως και 330 lumens. Η άκαμπτη προστατευτική θήκη μεταφοράς διασφαλίζει ότι είναι έτοιμη να ανάψει όπου κι αν τη μεταφέρετε. Η ανθεκτική πλαστική θήκη μεταφοράς διατηρεί το φανάρι ασφαλές κατά τη μεταφορά, ενώ το σύστημα ανάρτησης διασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φανάρι οπουδήποτε. Περιλαμβάνεται ένας μανδύας. Εάν δεν είστε σίγουροι πού μπορεί να σας οδηγήσουν τα ταξίδια σας, το Mimer Lantern Duo ταιριάζει τόσο σε βαλβίδες κάνιστρου με σπείρωμα (Lindal) όσο και χωρίς σπείρωμα. Ιδανικό για τον παγκόσμιο ταξιδιώτη που εκτιμά το πλεονέκτημα της δυνατότητας χρήσης δοχείων αερίου με διαφορετικούς τύπους συνδέσεων.

Χαρακτηριστικά

Προσαρμόζεται απευθείας στο δοχείο υγραερίου, στήνεται γρήγορα και εύκολα

Απλό και στιβαρό σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι με παγωμένο γυαλί για ζεστό φως

Τρέχει, αθόρυβα για να απολαμβάνεις τους ήχους της φύσης και το ζεστό φως του φαναριού

Πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη, δεν απαιτείται αναπτήρας

Η ρυθμιζόμενη φωτεινότητα εκπέμπει 330 lumens

Συμπεριλαμβάνεται ανθεκτική πλαστική θήκη μεταφοράς φιλική στη συσκευασία, σύστημα ανάρτησης και ένας μανδύας

Διατίθεται σε Duo, τοποθετώντας βαλβίδες κάνιστρου με σπείρωμα (Lindal) και χωρίς σπείρωμα

Εφευρέθηκε στη Σουηδία, κατασκευάστηκε στην Ευρώπη

Αέριο ΔΕΝ περιλαμβάνεται

Προδιαγραφές

Υλικό ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλί

Κατανάλωση καυσίμου ανά ώρα g/h 35 g/h

Βάθος mm 100

Διάμετρος mm 120

Ύψος mm 145

Ισχύς W 480 W

Βάρος g 345

Πλάτος mm 120

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ