ΓΥΑΛΑΚΙΑ ARENA Cobra Edge Swipe Mr Aqua-Black-Black (Outdoor)

Κωδικός: 006870-110
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Χρώματα:
100.00€

Ανακαλύψτε υπερσύγχρονα αγωνιστικά γυαλιά: τα εξαιρετικά κομψά κι υψηλών επιδόσεων, γυαλιά κολύμβησης της σειράς «Cobra» με καθρέφτες. Σχεδιασμένα για βελτιωμένη όραση στις πλαϊνές πλευρές και προς τα πάνω, προσφέρουν περισσότερο χώρο στις βλεφαρίδες και πιο άνετη γέφυρα μύτης αλλά και φλάντζες. Αυτά τα εγκεκριμένα απ’ το «World Aquatics» γυαλιά κολύμβησης είναι η τέλεια επιλογή για κολυμβητές, που κατεβαίνουν σε αγώνες. Διαθέτουν την επαναστατική τεχνολογία Swipe, η οποία διαρκεί δέκα φορές περισσότερο από την αντιθαμβωτική προστασία, που προσφέρουν τα συνηθισμένα γυαλιά κολύμβησης. Με τις πρώτες ενδείξεις ότι τα γυαλιά θαμπώνουν ενεργοποιήστε ξανά την αντιθαμβωτική προστασία περνώντας απαλά το δάχτυλό σας από το εσωτερικό των φακών πέντε φορές, ενώ τα γυαλιά σας είναι μέσα στο νερό. Οι χαμηλού προφίλ, φακοί ελαχιστοποιούν την αντίσταση του νερού στα άκρα και προσφέρουν εξαιρετική υδροδυναμική. Με πέντε εναλλάξιμες γέφυρες μύτης για τέλεια προσαρμογή σε διαφορετικά πρόσωπα και σχήματα μύτης, η βελτιωμένη καμπυλότητά τους παρέχει ελαφρύτερη πίεση στη μύτη. Το διπλό λουράκι ρυθμίζεται εύκολα στο πίσω μέρος του κεφαλιού κι εγγυάται μια ασφαλή εφαρμογή, ακόμη και κατά την εκκίνηση και στις στροφές. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του σκελετού εξασφαλίζει σταθερότητα, ειδικά στις καταδύσεις. Οι φακοί διαθέτουν αντηλιακή προστασία κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας και τα γυαλιά δεν διαθέτουν στη σύνθεση των υλικών τους PVC. Αυτού του είδους τα γυαλιά είναι διαθέσιμα με φακούς μεσαίους – σκούρους για όλες τις χρήσεις και μεταβαλλόμενες ή μέτριες συνθήκες φωτισμού και σκοτεινούς φακούς για φωτεινά περιβάλλοντα ή μείωση της φωτεινότητας. Επιλέξτε το προσωπικό σας αγαπημένο είδος γυαλιών από μια μεγάλη γκάμα φιμέ φακών και χρωμάτων σκελετού.

Σύνθεση:

  • 70% Πολυανθρακικό
  • 20% Σιλικόνη
  • 10% Θερμοπλαστικό ελαστομερές
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιλογή Φύλου: Ενηλίκων
Χρώμα: Μπλέ-Γαλάζιο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ