ΓΥΑΛΑΚΙΑ FINIS Hayden Orange Mirror/Black

Κωδικός: 3.45.079.405
,
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Χρώματα:
34.00€

Τα γυαλιά Hayden είναι ένα ελίτ, υψηλής απόδοσης γυαλιά για ανταγωνιστικούς κολυμβητές και τριαθλητές. Σχεδιασμένα με στοιχεία από τον 3Χ Καναδό Ολυμπιονίκη Brent Hayden, αυτά τα γυαλιά διαθέτουν πανοραμικούς φακούς χαμηλού προφίλ, αυξάνοντας το οπτικό σας πεδίο και μειώνοντας την οπισθέλκουσα. Οι φακοί με καθρέφτη μειώνουν την αντανάκλαση από τον ήλιο και παρέχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες και οι φλάντζες ματιών σιλικόνης παρέχουν μέγιστη άνεση και αποτρέπουν τη διαρροή. Οι φακοί που έχουν υποστεί επεξεργασία κατά της ομίχλης θα σας βοηθήσουν να βλέπετε καθαρά ενώ κολυμπάτε.

Χαρακτηριστικά

  • ΓΥΑΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ: Elite γυαλιά αγώνων και προπόνησης για κολυμβητές και αθλητές τριάθλου
  • ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ: Περιτυλιγμένοι φακοί χαμηλού προφίλ αυξάνουν το οπτικό πεδίο και μειώνουν την οπισθέλκουσα
  • Φλάντζες ΜΑΤΙΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ: Παρέχει πρόσθετη άνεση και στεγανή σφράγιση για να κάνει κάθε γύρο χωρίς περισπασμούς
  • ΕΝΑΛΛΑΣΙΜΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΥΤΗΣ: Τρεις εναλλάξιμες γέφυρες μύτης παρέχουν εξατομικευμένη εφαρμογή
  • ΔΙΠΛΟΙ ΙΜΑΝΤΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ: Κατανέμει ομοιόμορφα την πίεση γύρω από το κεφάλι για επιπλέον άνεση

Οδηγίες φροντίδας

  • Πριν από τη χρήση, ξεπλύνετε τα γυαλιά σας με γλυκό νερό και σαπούνι πιάτων.
  • Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των γυαλιών, κρατήστε τους φακούς απαλλαγμένους από βρωμιά και λίπη.
  • Ξεπλύνετε τα γυαλιά σε γλυκό νερό μετά από κάθε χρήση και κρεμάστε μέχρι να στεγνώσουν.
  • Μην ξαπλώνετε στο άμεσο ηλιακό φως.
  • ΠΟΤΕ μην σκουπίζετε το εσωτερικό των φακών γιατί μπορεί να καταστρέψετε την αντιθαμβωτική επίστρωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιλογή Φύλου: Ενηλίκων
Γυαλάκια: Γυαλάκια
Χρώμα: Μαύρο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ