Είδη Επιβίωσης | 3+1 Προϊόντα που δεν θες να ξεχάσεις

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024
Είδη Επιβίωσης | 3+1 Προϊόντα που δεν θες να ξεχάσεις

Καθώς περνάμε στο νέο έτος και ετοιμαζόμαστε για φρέσκες εξορμήσεις στη φύση, η ασφάλεια μας παραμένει κάτι που δεν πρέπει να παραμελήσουμε. Η σωστή προετοιμασία και η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού αποτελούν κρίσιμα στοιχεία για την εξασφάλιση μιας ευχάριστης εμπειρίας για εμάς και τους φίλους μας. Έλα λοιπόν να κοιτάξουμε μαζί στη λίστα με τα super-SOS επιβίωσης, ώστε να μην ξαναμπεί τίποτα ανάμεσα σε εμάς και τα hobbi μας.


 Αδιάβροχο Poncho Έκτακτης Ανάγκης

Οργάνωσες ποτέ μια περιπέτεια με την παρέα σου και ο καιρός αποφάσισε να σας προδώσει και να αλλάξει απρόβλεπτα; Ένα από τα πράγματα που θα μπορούσε να σε σώσει από τις συνέπειες της κακοκαιρίας είναι το αδιάβροχο. Ένα συμπαγές, ανθεκτικό Poncho έκτακτης ανάγκης κατασκευασμένο από πολυεστέρα θα αποτελέσει τον ιδανικό σου σύμμαχο σε κάθε ταξίδι. Κατάλληλο για ποικίλες περιπτώσεις, από το χαλαρότερο κάμπινγκ έως και το απαιτητικότερο κυνήγι, το συγκεκριμένο ρούχο σου εξασφαλίζει την προστασία και την άνεση που χρειάζεσαι, ώστε να συνεχίσεις να απολαμβάνεις αυτό που αγαπάς ακάθεκτος.

Συνδυάζεται με:

Στεγνώνουν γρήγορα και είναι απαραίτητα για ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας από την κακοκαιρία.


 Σουγιάς Επιβίωσης

Παρά το μέγεθος του, ένας καλός σουγιάς είναι που θα κάνει πολλές φορές τη διαφορά όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την άγρια φύση. Χάρη στην πολυ-λειτουργικότητα του, ο σουγιάς είναι ένα πρακτικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κόψιμο ενός σχοινιού, το άνοιγμα μιας συσκευασίας, ακόμη και ως κατσαβίδι ή ανοιχτήρι μπουκαλιού. Πρακτικό και ελαφρύ, μπορείς να το βάλεις στο μπρελόκ σου ώστε να είσαι καλυμμένος σε οποιαδήποτε περίπτωση ανάγκης.

Εναλλακτικά: Σε περίπτωση που δεν είσαι λάτρης των μικρών εξαρτημάτων, μπορείς να δοκιμάσεις ένα εξίσου χρήσιμο αλλά μεγαλύτερο επιχειρησιακό μαχαίρι.


 Πυξίδα

Στην εποχή της ψηφιακής πλοήγησης, πολλοί κάνουν το λάθος να υποτιμούν την αξία μιας κλασικής πυξίδας. Εάν είσαι όμως πραγματικός λάτρης της πεζοπορίας και της εξερεύνησης, μια αξιόπιστη πυξίδα θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος. Η ακρίβεια της θα σου επιτρέψει να έχεις μια σαφή ένδειξη κατεύθυνσης, εξασφαλίζοντας ότι δε θα χαθείς ποτέ, ακόμη και στις πιο δύσβατες και απομονωμένες περιοχές.

Συνδυάζεται με:

  • Σφυρίχτρα Ασφαλείας | Σε περίπτωση που βρήκες τον δρόμο σου αλλά όχι την παρέα σου, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και να σε ακούσουν όλοι σε χρόνο dt.


 Φαρμακείο

Μη βλέπεις που το αφήσαμε για το τέλος, το kit φαρμακείου είναι το μεγαλύτερο SOS για κάθε τύπου εκδρομή. Από μάσκες τεχνητής αναπνοής μέχρι ειδικά επιθέματα και gel εγκαυμάτων, το kit σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε σου εξόρμηση. Για να απολαύσεις πραγματικά την περιπέτεια με την παρέα σου, πρέπει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο - γι' αυτό προνόησε!

Επιπλέον: Σε περίπτωση που ξέμεινες, worry not - πάρε ένα refill για το kit σου και είσαι έτοιμος για το επόμενο ταξίδι.


Δε σου 'φτασαν; Μην ανησυχείς, έχουμε κι άλλα. Ρίξε μια ματιά στα υπόλοιπα είδη επιβίωσης και βρες αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο:

ΕΙΔΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ