ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ MAJOR CRAFT Egizo 3cm-15gr

Διαθεσιμότητα: Ομαδοποιημένο Προϊόν (Κάντε επιλογή χρώματος)
Χρώματα:

Η δημοφιλής σειρά καλαμαριέρων Egi Zo είναι μεγάλη επιτυχία για τους ψαράδες που κυνηγούν τα καλαμάρια σε όλη τη χώρα. Υπάρχουν πολλά χρώματα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των φινιρισμάτων Glow, Blue glow και UV. Αυτά τα νέα χρώματα εμποτίζονται στο καθαρό σώμα της σέγας και όχι στο χρώμα του υφάσματος.
Το Glow είναι αποτελεσματικό σε καταστάσεις όπου αναζητάτε υψηλή απήχηση. Περιοχές όπως τα λασπωμένα νερά και ακόμη και η νύχτα, αυτό το χρώμα θα είναι η διαφορά. Στην Ιαπωνία θεωρείται εξαιρετικό χρώμα αναζήτησης ή αναζήτησης.
Το Blue Glow θεωρείται ένα allrounder, κατάλληλο για νύχτα και μέρα. Λένε ότι η μπλε λάμψη αναγνωρίζεται εύκολα από το καλαμάρι και ως εκ τούτου είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για να σχεδιάσετε σε πεινασμένα καλαμάρια.
Το UV είναι μια εξαιρετική επιλογή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η υπεριώδης ακτινοβολία απορροφά και εκπέμπει υπεριώδεις ακτίνες και εκπέμπει αυτό το φως. Είναι ένας αποδεδειγμένος ελκυστής για τα καλαμάρια σε τοποθεσίες υψηλής πίεσης.
Το σχέδιο Majorcraft Egi Zo jig χρησιμοποιεί μια κοφτερή μύτη για να ενθαρρύνει μια απότομη δράση βελών ενώ βρίσκεται στο σώμα, μια πλευρική άκρη εξασφαλίζει ότι η σέγα πέφτει με σταθερή στάση. Πρόκειται για μια βραδεία βύθιση που τους κάνει να παραμένουν στη ζώνη κρούσης περισσότερο. Ιδανικό για περιοχές με χαμηλή ροή και μικρό βάθος.
Χρησιμοποιούμε ένα ανθεκτικό υφασμάτινο κάλυμμα που βοηθά στη διακύμανση της θερμοκρασίας των δολωμάτων στο περιβάλλον νερό. Οι εξαιρετικά λεπτές αιχμές ή τα άγκιστρα είναι επικαλυμμένα με φθόριο και μαύρο για μια μυστική προσέγγιση στο ψάρεμα των καλαμαριών.
Το μεγάλο μάτι που μοιάζει με ζωή μοιάζει με αυτό του αγαπημένου θηράματος του καλαμαριού, της γαρίδας. Ένα φτερό προσθέτει κίνηση καθώς το δέλεαρ παρασύρεται προς τα κάτω στο ρεύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή): 
- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 
- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.
- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.
- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).
Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (239/749862-44 - IBAN: GR3101102390000023974986244) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)
 

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε + 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ + 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλότερων σε τιμές χρεώσεων τιμολογίων της εταιρείας μας απο τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές,μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.
Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω.(Δεν ισχυεί όταν η επιστροφή γίνετε για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ