ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ YAMASHITA Egi Dropper 2.5 11gr F/RY

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Χρώματα:

Η Ιαπωνική εταιρία Yamashita συνεχώς σχεδιάζει και παράγει καινοτόμα τεχνητά δολώματα. Η ιδέα πίσω από την ανάπτυξη της Egi Dropper, ήταν η δημιουργία μιας μοναδικού σχήματος καλαμαριέρας, που βοηθά στο καλαμάρι να την κρατήσει στα πλοκάμια του, αφού της έχει επιτεθεί. Ταυτόχρονα η Yamashita Egi Dropper διαθέτει άμεση ανταπόκριση σε κάθε χτύπημα του καλαμιού μας και παράγει μια χορευτική κίνηση, ακόμα και με το παραμικρό τίναγμα της μύτης του καλαμιού σας.

Η Yamashita σχεδίασε τις καλαμαριέρες Egi Dropper, κυρίως για την τεχνική του Light Egging. Με την συγκεκριμένη σειρά καλαμαρολόγων κάθε φίλος της παράκτιας τεχνικής, θα βρει την Dropper που θα του επιτρέψει να προσαρμόσει το ψάρεμά του στις συνθήκες της περιοχής, στοχεύοντας σε καλαμάρια από την επιφάνεια, ως τον πάτο. Παράγεται σε 3 μεγέθη, ξεκινώντας από το μέγεθος 1,8 και συνεπώς η Yamashita μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζουμε το τεχνητό μας, ανάλογα με το βάθος της ζώνης δράσης.

Η Yamashita τροποποίησε επίσης το σχέδιο της μύτης της καλαμαριέρας. Είναι η πιο λεπτή μύτη που διατίθεται σε οποιοδήποτε από τα σχέδια της Yamashita, χωρίς αυτό δεν θέτει σε κίνδυνο την αντοχή της. Προσφέρει παράλληλα το πλεονέκτημα της μείωσης της αντίστασης στο νερό, χαρακτηριστικό που της δίνει περισσότερη δράση με λιγότερη προσπάθεια.

Άλλα χαρακτηριστικά της Yamashita Egi Dropper περιλαμβάνουν τα μεγάλα, επίπεδα μάτια, με περιμετρικό δαχτυλίδι που φωσφορίζει, διπλά αιχμηρά αγκίστρια, ισχυρό κρίκο ο οποίος δεν σπάει ούτε προκαλεί εισροή νερού και εξωτερικό βαρύδι σε σχήμα καρίνας για να διατηρήσει η καλαμαριέρα την ισορροπία της.

Ταυτόχρονα επιτυγχάνει πολύ μεγαλύτερη απόσταση βολών σε σχέση με άλλες καλαμαριέρες ίδιου μεγέθους.

Το ύφασμα που έχει επιλέξει η Yamashita, προκαλεί αναλαμπές και η υφή του δημιουργεί την αίσθηση φυσικών λεπιών.

Το σώμα των F/RY & F/RW παράγει πολύ έντονο φώσφορο.

Τα χρώματα F/RW, F/SDN, F/HML, F/CG, F/P, F/SRP παράγουν ήπιο φωτισμό φωσφόρου.

Το χρώμα AT/R δεν διαθέτει φώσφορο, πλην ορισμένων σημείων όπως το μάτι και ο κρίκος στην ουρά.

  • Μέγεθος: 2.5εκ
  • Μήκος: 8.5cm
  • Βάρος: 11gr
  • Βύθιση: 2.5 sec/m
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ