ΚΑΛΑΜΙ BOLOGNESE COLMIC Fiume WR T-8000 6.00m 20gr

Κωδικός: CAFI100A
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
530.45€ 477.40€

Το νέο Fiume WR T 8000 γράφει ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο των κορυφαίων καλαμιών Bolognese.


Το καλάμι, σχεδιασμένο από τη δεκαετή εμπειρία της ομάδας της Colmic, έχει κατασκευαστεί με χειροποίητη ακρίβεια σε κάθε λεπτομέρεια, από τη συναρμολόγηση έως τα δεσίματα και την επιλογή των εξαρτημάτων, και χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνικές και κατασκευαστικές συσκευές.

Το νέο Fiume WR T 8000 μπορεί να οριστεί με ένα μόνο επίθετο που του ταιριάζει απόλυτα: Εκπληκτικό!

Εξηγούμε τους λόγους γιατί.

Το Fiume WR T 8000 είναι ελαφρύτερο και έχει καλύτερη ισορροπία από το Fiume Superior, το οποίο θεωρείται το ελαφρύτερο καλάμι στην αγορά σήμερα.

Η ακραία ελαφρότητα αυτού του καλαμιού Bolognese είναι δυνατή χάρη στις μεθόδους συναρμολόγησης και τη χρήση της νέας τεχνολογίας Water Resin (η οποία συνίσταται στη χρήση μιας ειδικής ρητίνης, πολύ ρευστής, που διεισδύει στις υφάνσεις του πολύ υψηλής ποιότητας άνθρακα, βελτιώνοντας την ισχύ και την αντοχή του), η οποία εγγυάται άψογη δράση και εξαιρετική αξιοπιστία.

Η δράση του νέου Fiume WR T 8000 είναι άψογη επειδή αυτό το καλάμι, παρά το ότι έχει άκαμπτο άξονα, διαθέτει μια εξαιρετικά ευαίσθητη μύτη που επιτρέπει την αλιεία ακόμη και με πολύ λεπτά νήματα.

Η εξαιρετική αξιοπιστία του νέου Fiume WR T 8000 κατέστη δυνατή χάρη σε μια άριστη ισορροπία που προκύπτει από τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά του, τα οποία το βλέπουν να αναπτύσσεται με ένα τμήμα λιγότερο από άλλα καλάμια Bolognese, αλλά διατηρώντας το μήκος της βάσης παρόμοιο με εκείνο των καλαμιών σε περισσότερα τμήματα.

Ο δακτυλιοειδής εξοπλισμός με κορυφαία εξαρτήματα όπως δακτύλιοι Fuji KL Alconite και βάση μηχανισμού Fuji NS-6 ενισχύει περαιτέρω το καλάμι, καθιστώντας το ελαφρύτερο και πιο αποδοτικό σε όλες τις συνθήκες αλιείας.

Το νέο Fiume WR T 8000 αντιπροσωπεύει το καλύτερο που μπορεί να βρεθεί στην αγορά καλαμιών Bolognese σήμερα.

Με το νέο Fiume WR T 8000, γράφεται μια νέα ιστορία που, είμαστε σίγουροι, προορίζεται να γίνει μια ιστορία επιτυχίας.

ΜΗΚΟΣCASTINGΜΗΚΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΒΑΡΟΣØ (mm)
ΣΤΕΛΕΧΗΟΔΗΓΟΙΔΡΑΣΗ
6.00m20gr142cm194gr21.455Fuji2


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Καλαμιού: 6.00m
Τύπος Καλαμιού: Carbon, Τηλεσκοπικό

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ