ΚΑΛΑΜΙ EGING SHIMANO Sephia BB 2.52m 1.8-3.8

Κωδικός: SEBBS83ML
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
260.00€ 234.00€

Το Sephia BB είναι ένα καλάμι EGI μεσαίας έως υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο για ψάρεμα καλαμαριών από τους Ιάπωνες ειδικούς της Shimano. Εξαιρετικά ελαφρύ, με μέτρια γρήγορη συγχωρητική δράση, το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από Hi-Power X Carbon και έχει ευαίσθητη άκρη. Συνδυάστε με το καρούλι Sephia BB για έναν εκπληκτικό συνδυασμό.

Αν και το ψάρεμα καλαμαριού με θέλγητρα EGI είναι μια εξειδικευμένη τεχνική, αυξάνεται σε δημοτικότητα σε όλη την Ευρώπη. Εάν είστε ήδη σε αυτήν τη συναρπαστική μέθοδο ψαρέματος, σίγουρα θα θέλετε ένα καλά συνδυασμένο καλάμι και κύλινδρο, όπου έρχεται το Sephia BB. Αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία, από τους έμπειρους ειδικούς της Shimano στο ψάρεμα καλαμαριών, το Sephia BB είναι ένα υπέροχο all round καλάμι. Με μήκος 2,51 μέτρα, με μέτρια γρήγορη δράση, είναι αρκετά μακρύ και δυνατό για να ρίχνετε θέλγητρα EGI σε καλαμάρια που ταΐζουν από απόσταση, ενώ διατηρεί ένα μαλακό άκρο για μέγιστη δράση δελεασμού και ανίχνευση δαγκώματος.

Κατασκευασμένο με χρήση του αποκλειστικού άνθρακα Hi-Power X της Shimano, το κάλυμμα του Sephia BB είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ζυγίζει μόνο 100 γραμμάρια, αλλά έχει τη δύναμη να πετάει μεγαλύτερα δέλεαρ EGI σε ακραίες αποστάσεις. Παρά τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά χύτευσης, σύμφωνα με όλες τις ράβδους EGI υψηλής απόδοσης, η Sephia BB έχει μια μέτρια γρήγορη δράση σε συνδυασμό με μια ευαίσθητη άκρη και ένα συγχωρητικό μεσαίο τμήμα, δίνοντας τον τέλειο συνδυασμό εγγραφής δαγκώματος και απόδοσης παιχνιδιού. Για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης χύτευσης και της δράσης της ράβδου, οι ελαφροί οδηγοί τύπου K Fuji Alconite έχουν επιλεγεί για τα χαρακτηριστικά τους κατά του μπερδέματος. Εξοπλισμένο με προσαρμοσμένη σχεδίαση σέλας Shimano και χωριστή λαβή EVA, η απόδοση και τα κόκκινα/μαύρα γραφικά ταιριάζουν τέλεια με το καρούλι Sephia BB.

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΜΗΚΟΣ

ΜΗΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΤΕΜΑΧΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ

ΠΕΤΑΓΜΑ

ΒΑΡΟΣ

SEBBS83ML

2.52m

129cm

2

9

1.8-3.8

105gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Καλαμιού: 2.50m
Τύπος Καλαμιού: Carbon, Δίσπαστο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ