ΚΑΛΑΜΙ LRF MAJOR CRAFT Aji-DO 5G 2.07m 0.2-3.0gr

Κωδικός: AD5-S682L/AJI
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
264.95€

Παρουσιάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες, η κορυφαία ιαπωνική εταιρία Major Craft παρουσιάζει τις νέες σειρές καλαμιών της εφοδιασμένες με την τεχνολογία 5G (5-Grade). Αυτή η τεχνολογία συνδυάζει καινοτομίες, όπως η νέα μέθοδος κατασκευής "R360" και το εξαιρετικά νέο υλικό κατασκευής "Toray T1100G Carbon".

Η νέα τεχνολογία 5G έχει επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε δύο κύριους τομείς:

Ο πρώτος τομέας σχετίζεται με την κατανομή και την πλέξη των φύλλων carbon που χρησιμοποιεί η Major Craft για τα καλάμια. Με τη διαρρύθμιση των ινών του άνθρακα σε οριζόντια, διαγώνια δεξιόστροφη, διαγώνια αριστερόστροφη και κάθετη κατεύθυνση, η Major Craft κατασκευάζει ένα εξαιρετικά ελαφρύ blank με υψηλή δύναμη και αντοχή κατά των στρεβλώσεων. Διαφορετικά από τις παραδοσιακές μεθόδους ενίσχυσης με περιέλιξη ταινιών carbon, το blank κατασκευάζεται από στρώσεις φύλλων carbon πλεγμένων σε διάφορες γωνίες. Έτσι, το καλάμι μπορεί να ανταποκριθεί σε δυνάμεις από οποιαδήποτε γωνία των 360⁰ μιας σφαίρας.

Για την κατασκευή των καλαμιών της σειράς 5G, η Major Craft χρησιμοποίησε τα φύλλα Carbon T1100G της εταιρίας Toray. Αυτό το προηγμένο υλικό T1100G υποβάλλεται σε μοριακές τροποποιήσεις από την Toray, βελτιώνοντας σημαντικά τις επιδόσεις του σε αντοχή και ελαστικότητα. Αυτό αποτελεί το πιο προηγμένο τεχνολογικά υλικό carbon που χρησιμοποιείται σήμερα στην αεροναυτική (όπως στις ουρές των αεροσκαφών ή τον σκελετό των δαπέδων των Boeing 777), όπου η υψηλή αντοχή και η αξιοπιστία των υλικών είναι ουσιαστικές. Η βασική διαφορά μεταξύ του Carbon T1100G Torayca® και άλλων συνθετικών υλικών είναι ότι από τη σύγκρισή τους (Δύναμη – Ένταση), και τα δύο αντιδρούν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο μέχρι να φτάσουν στο όριο αντοχής τους, αλλά από εκεί και πέρα, το T1100G απορροφά σημαντικό ποσοστό του φορτίου, αυξάνοντας την αντοχή του κατά 13% και την ελαστικότητα κατά 10%.

Η Major Craft δεν θα μπορούσε να μην ενσωματώσει αυτές τις τεχνολογικές καινοτομίες στην ανάπτυξη καλαμιών για το Ajing Game. Αυτό το είδος ψαρέματος είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην Ιαπωνία και στην Ελλάδα χρησιμοποιείται για την αλίευση του μελανούριου. Εκμεταλλευόμενη τη δυνατότητα επίτευξης μακρινών βολών, τη διαχείριση πολύ ελαφριών τεχνητών και τη μείωση του βάρους των καλαμιών, η Major Craft επωφελείται πλήρως από την τεχνολογία δομής R360 και το νέο υλικό T1100G, δημιουργώντας έτσι την εντυπωσιακά ελαφριά σειρά Aji-Do. Το ασύγκριτα ελαφρύ blank προσφέρει απόλυτο έλεγχο και αίσθηση της συμπεριφοράς του ψαριού κατά τη χρήση πολύ ελαφριών δολωμάτων κάτω του 1 γραμμαρίου. Η σειρά Aji-Do υπόσχεται μια νέα εμπειρία στο ψάρεμα του μελανούριου και στο Light-Game γενικότερα.

Οι οδηγοί της σειράς είναι της Fuji Τιτανίου Smoke με κεραμικά SiC-S, ενώ η βάση του μηχανισμού είναι της Fuji VSS.

ΜΗΚΟΣΒΑΡΟΣΣΤΕΛΕΧΗΒΑΡΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΝΗΜΑPE LINEΔΡΑΣΗ
2.07m54gr20.2-3gr
0.8-2.5lb0.1-0.4
Extra Fast 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Καλαμιού: 2.00m
Τύπος Καλαμιού: Carbon, Δίσπαστο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ