ΚΑΛΑΜΙ SPINNING MAJOR CRAFT Crostage Hard Rock Game 2.40m 7-40gr

Κωδικός: CRX-792MH/B
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
154.95€

Αν υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω βελτίωση, τότε το καλάμι MajorCraft Crostage είναι εξαιρετικό.

Τα τελευταία χρόνια, η Ιαπωνική εταιρία Major Craft αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι φίλοι του Spinning. Έχοντας ως αποτέλεσμα τη δημιουργία καλαμιών που καλύπτουν πολλά και διαφορετικά στυλ ψαρέματος, είτε με διάφορα τεχνητά δολώματα. Οι πολλοί άγνωστοι παράγοντες κατά τη διάρκεια κάθε ψαρέματος επηρεάζουν το αποτέλεσμα της εξόρμησής μας, δίνοντας μια ξεχωριστή γοητεία στο ψάρεμα για ένα συγκεκριμένο θήραμα. Ωστόσο, το κυνήγι πολλών διαφορετικών θηραμάτων γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό όταν οι συνθήκες αλλάζουν.

Η σειρά καλαμιών Crostage Hard Rock αποτελεί μια προσφορά της Major Craft για τους λάτρεις του Hard Rock Fishing. Αν και τα θηράματα αυτής της τεχνικής μπορεί να μην εντυπωσιάζουν με το μέγεθός τους, είναι πονηρά και ζουν ανάμεσα σε βράχια. Επομένως, απαιτείται ένα καλάμι που να επιτρέπει ήπια ανάκτηση, αλλά και να δείχνει την ανωτερότητά μας. Σε αυτόν τον τομέα, τα καλάμια Major Craft Crostage Hard Rock είναι η ιδανική επιλογή.

Η εταιρία MajorCraft έχει ενσωματώσει όλη της τη συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση στα καλάμια Crostage, επιτρέποντας στη σειρά Hard Rock να χρησιμοποιηθεί από ψαράδες με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας. Βασισμένα στην τεχνοτροπία των καλαμιών Sea Bass & Eging και χωρίς να κάνει κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, η Major Craft σχεδίασε τα καλάμια Hard Rock με εστίαση στην ευκολία στο ρίξιμο, τη χρήση της δράσης και την ανταπόκριση κατά τη διάρκεια της μάχης. Τα καλάμια Crostage Hard Rock διαθέτουν δράση Regular Fast, ισχυρή λαβή και ευαίσθητη κορυφή. Η μεγαλύτερη έκπληξη προκύπτει όταν η μεσινέζα γλιστράει για πρώτη φορά ανάμεσα στους οδηγούς. Η ευκολία που νιώθετε στο ρίξιμο είναι δύσκολο να περιγραφεί.

Η διαχωριζόμενη λαβή επιτρέπει στα καλάμια να διατηρούν την ευαισθησία τους, τη νευρική κίνησή τους και τη δύναμή τους κατά τη διάρκεια της μάχης

CRX-792MH/B

Αυτό το καλάμι είναι ιδανικό για ψάρεμα κοντά στις όχθες ποταμών ή όταν ρίχνετε το τεχνητό σας σχεδόν κάθετα. Είναι το απόλυτο μοντέλο για νέους φίλους της τεχνικής, προσφέροντας ευελιξία και απόδοση.

Η σειρά CRX προσφέρει υψηλή ποιότητα κατασκευής, ενώ το μοντέλο CRX-792MH/B ξεχωρίζει για την ικανότητά του να αντιμετωπίζει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του ψαρέματος κοντά στις όχθες. Η μεσαία-βαριά δράση του, σε συνδυασμό με τη σωστή δύναμη, καθιστά αυτό το καλάμι ιδανικό για την αλίευση μεγαλύτερων ιχθύων σε περιοχές με ποτάμια ρεύματα.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ξεκινούν στον κόσμο του ψαρέματος και θέλουν ένα ποιοτικό καλάμι που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις ικανότητές τους με άνεση.

ΜΗΚΟΣΣΤΕΛΕΧΗCASTING WEIGHTΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣPE LINEΔΡΑΣΗ
2.40m27-40grBait1.0-2.0Regular Fast


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Καλαμιού: 2.40m
Τύπος Καλαμιού: Carbon, Δίσπαστο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ