ΚΑΛΑΜΙ SPINNING MAJOR CRAFT Hard Rock Liver 5G 2.93m 5-30gr

Κωδικός: RV5-862M
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
319.95€

Η Major Craft ενσωμάτωσε επιτέλους την τεχνολογία 5G στην κατασκευή των καλαμιών Heavy Rock Fishing, παρουσιάζοντας μια καινοτόμο συνδυασμό επιδόσεων. Η ιαπωνική εταιρία χρησιμοποίησε την τεχνολογία 5G (5-Grade) σε απαιτητικές σειρές καλαμιών, εφαρμόζοντας την μέθοδο κατασκευής "R360" και το υλικό "Toray T1100G Carbon".

Η τεχνολογία 5G φέρνει σημαντικές βελτιώσεις σε δύο άξονες:

  1. Κατανομή και Πλέξη Ινών Άνθρακα: Με τον οριζόντιο, διαγώνιο δεξιόστροφο, διαγώνιο αριστερόστροφο και κατακόρυφο διαμοιρασμό των ινών του άνθρακα, η Major Craft κατάφερε να κατασκευάσει ένα πολύ ελαφρύ blank με πολύ μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή στις στρεβλώσεις. Διαφέροντας από τις παραδοσιακές μεθόδους ενίσχυσης με τυλίγματα ινών άνθρακα, το blank κατασκευάζεται από στρώσεις φύλλων άνθρακα πλεγμένες σε διάφορες γωνίες. Αυτό επιτρέπει στο καλάμι να ανταποκρίνεται σε δυνάμεις που του ασκούνται από οποιαδήποτε γωνία εντός του 360⁰.

  2. Υλικό Carbon T1100G της Toray: Η Major Craft χρησιμοποίησε φύλλα Carbon T1100G της Toray για τη σειρά 5G. Αυτό το πρωτοποριακό υλικό τροποποιείται μοριακά από τη Toray, βελτιώνοντας σημαντικά τις επιδόσεις του σε αντοχή και ελαστικότητα. Το T1100G είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά υλικό άνθρακα που χρησιμοποιείται σήμερα στην αεροναυπηγική (όπως στα ουραία πτερύγια αεροσκαφών ή στον σκελετό των δαπέδων των Boeing 777). Η βασική διαφορά είναι ότι το T1100G απορροφά μέρος του φορτίου πέρα από το σημείο αντοχής, αυξάνοντας την αντοχή κατά 13% και την ελαστικότητα κατά 10%.

Συνολικά, η Major Craft έχει διασφαλίσει ότι τα καλάμια Hard Rock Liver 5G προσφέρουν έναν ισχυρό πυρήνα με εξαιρετικά χαμηλό βάρος. Η τεχνολογία 5G εφαρμόζεται σε όλες τις υπάρχουσες και νέες σειρές Premium καλαμιών της Major Craft. Τα βασικά πλεονεκτήματα ενός καλαμιού HRF περιλαμβάνουν άνετες βολές και twitches για εκτεταμένες συνεδρίες ψαρέματος, δύναμη κατά τη μάχη με αξιόλογους αντιπάλους και συνολική απόλαυση της εμπειρίας ψαρέματος. Όταν κρατήσετε ένα καλάμι από τη σειρά Hard Rock Liver 5G, θα εντυπωσιαστείτε από το εξαιρετικά ελαφρύ του βάρος.

Όλα τα καλάμια Major Craft Hard Rock Liver 5G συνδυάζονται με μηχανισμό Spinning, συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία με αφοσίωση στην απόδοση στο Heavy Rock Fishing.

ΜΗΚΟΣΒΑΡΟΣΣΤΕΛΕΧΗCASTING WEIGHTΜΗΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣPE LINEΔΡΑΣΗ
2.89m120gr25-30gr120cm0.6-2.0Regular Fast


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Καλαμιού: 3.00m
Τύπος Καλαμιού: Carbon, Δίσπαστο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ