ΚΑΛΑΜΙ SLOW JIGGING CRONY Gundog Zoka 2.08m 250gr

Κωδικός: CU20-682K
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
149.00€

Η σειρά καλαμιών CRONY GUNDOG είναι η ιδανική σειρά για αυτούς που θέλουν κάτι όμορφο, αξιόπιστο και οικονομικό, με άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Τα καλάμια GUNDOG ZOKA προσφέρουν τεχνική και δύναμη, χαρίζοντας μας παράλληλα μία ξεκούραστη χρήση πάνω στο σκάφος ή τη βάρκα. Η Crony με γνώμονα την άριστη τεχνογνωσία της κατασκεύασε ένα πραγματικό στολίδι για το ψάρεμα του Live Bait με ζωντανό ή νωπό δόλωμα, προσφέροντας στον χρήστη απόλυτη εργονομία, δύναμη, αντοχή και ελάχιστο βάρος.

Το CRONY GUNDOG ZOKA είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από ανθρακονήματα υψηλής πυκνότητας και πολλαπλών στρώσεων της Toray, δίνοντας στο καλάμι δύναμη και άμεση μετάδοση πληροφοριών στα χέρια του χρήστη. Διαθέτει Fuji “O” Ring οδηγούς και ιδιαίτερο design με διακοσμητικά που δύσκολα μπορούν να αντιγραφούν. Τα καλάμια της σειράς αυτής έρχονται με πολύ υψηλής ποιότητας βαφή, εντυπωσιακά βολική και ελαφριά λαβή από EVA και τάπα με χάραξη Laser.

To μοντέλο GUNDOG ZOKA 682K μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθετο (Vertical) ψάρεμα με την χρήση σιλικονούχων δολωμάτων. Έχει πολύ ποιοτικό butt για άμεσο και δυνατό κάρφωμα, ενώ η βάση του μηχανισμού είναι πολύ ισχυρή και μπορεί να αντέξει μεγάλες πιέσεις. Έχει μήκος 2.08m, και βάρος μόλις 168g και διαχειρίζεται δολώματα με βάρος έως τα 250 γραμμάρια. Αποτελείτε από δύο στελέχη. Το κύριο στέλεχος είναι μονοκόμματο και η μόνη θέση σύνδεσης είναι μεταξύ Blank και βάσης. Με αυτό το τρόπο η Crony κατάφερε να ελαχιστοποιήσει το βάρος και να ενισχύσει τη δύναμη του blank. Συνδυάζεται με μηχανισμούς ψαρέματος Baitcasting (Οριζοντίου Τυμπάνου).

Κάθε καλάμι GUNDOG ZOKA διατίθεται μέσα με μαύρη θήκη της CRONY.

  • Μοντέλο: 682K
  • Μήκος: 2078mm
  • Βάρος: 168g
  • Βάρος Τεχνητού: MAX 250g
  • PE: 2.0-4.0P
  • Carbon: 92%
  • Στελέχη: 1.5
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Καλαμιού: 2.10m
Τύπος Καλαμιού: Carbon, Δίσπαστο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ