ΚΑΛΑΜΙ SPECIMEN CARBON SHIMANO Tribal TX-Spod 3.65m 5lbs

Κωδικός: TXS12500
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
110.00€ 99.00€
Το TX Spod & Marker είναι η σειρά entry level της Shimano που προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, σε συνδυασμό με εντυπωσιακές επιδόσεις. Συμπληρώνοντας αισθητικά τη σειρά ράβδων κυπρίνου TX, υπάρχουν δύο μήκη ισχυρών ράβδων spod και μια ελαφρύτερη ράβδος μαρκαδόρου για ακριβή εύρεση χαρακτηριστικών.
Εάν θέλετε μια ράβδο spod χαμηλού κόστους και υψηλής απόδοσης για περιστασιακή ρίψη, η TX Spod είτε στα 12” (3,66m) είτε στα 13” (3,96m) σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Η καμπύλη δοκιμής 5,00 lb διασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μεγαλύτερα spods και Spombs με απόλυτη σιγουριά, για να τροφοδοτείτε με ακρίβεια σε μεγάλη απόσταση. Για εύρεση χαρακτηριστικών και χρήση πλωτήρα δείκτη υπάρχει μια ελαφρύτερη ράβδος δείκτη καμπύλης δοκιμής 3,00 lb που θα σας επιτρέψει να αξιολογήσετε με ακρίβεια τον πυθμένα της λίμνης με μεγάλη λεπτομέρεια ή να τοποθετήσετε έναν πλωτήρα δείκτη σε απόσταση για ακριβή τροφοδοσία.
Κατασκευασμένα σε κενά Full Carbon, τα TX Spod και TX Marker προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και κάνουν εξαιρετικά προϊόντα από μόνα τους. Καλλυντικά συμπληρώνουν οποιαδήποτε από τη σειρά ράβδων κυπρίνου TX και προσφέρουν εξαιρετική απόδοση χύτευσης. Οι ράβδοι spod έχουν ισχυρές καμπύλες δοκιμών 5,00 lb για να αντεπεξέλθουν στις μεγαλύτερες στροφές, ενώ η ελαφρύτερη καμπύλη δοκιμής 3,00 lb TX Marker ράβδος προσφέρει την απαιτούμενη ευαισθησία για αποτελεσματική αναζήτηση στον πυθμένα της λίμνης σε μεγάλη απόσταση. Εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας ανοξείδωτους οδηγούς SIC Seaguide (οδηγός εκκίνησης 50 mm) και προσαρμοσμένο κάθισμα με καρούλι Shimano DPS με λεπτή λαβή σύσφιξης, υπάρχουν δύο μοντέλα spod για να διαλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας - 12 πόδια και 13 πόδια.
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣΜΗΚΟΣΣΤΕΛΕΧΗΒΑΡΟΣ
188cm3.65m2355gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προιόντα Shimano είναι της επίσημης αντιπροσωπείας ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ ΟΕ και καλύπτονται με γραπτή εγγύηση 3 ετών,όπως επίσης καλύπτονται με ανταλλακτικά και service. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Καλαμιού: 3.60m
Τύπος Καλαμιού: Δίσπαστο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ