ΚΑΛΑΜΙ SPINNING CRONY Weapons IV 2.74m 10-40gr

Κωδικός: WAS4-902M
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
145.00€

H σειρά WEAPONS IV είναι η τέταρτη γενιά της γνωστής σειράς WEAPON της CRONY. Ουσιαστικά πρόκειται για καλάμια Seabass (Λαβράκια), εξαιρετικά μεγάλης εμβέλειας, με υψηλή ευαισθησία και πολύ μικρό βάρος, μικρότερο από τις προηγούμενες γενιές καλαμιών WEAPONS. Η CRONY χρησιμοποιεί ποιοτικές ύλες και σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, με αποτέλεσμα να κατασκευάζει καλάμια υψηλής ποιότητας. Έχει μοντέρνο σχεδιασμό όπου σε συνδυασμό με τα ανθρακονήματα πολλαπλών στρώσεων που διαθέτει, τη πολύ υψηλής ποιότητα βαφή και με διακοσμητικά που δύσκολα μπορούν να αντιγραφούν, το κάνουν μία ιδανική επιλογή καλαμιού για τη τεχνική του Spinning. Χαρακτηριστικό της σειράς WEAPONS IV είναι η σχέση ποιότητας με τη τιμή.

To CRONY WEAPONS IV έχει blank που είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα πολλαπλών στρώσεων της Toray 3OT STRENGTHEN, με ειδική πλέξη, δίνοντας στο καλάμι δύναμη και άμεση μετάδοση πληροφοριών στα χέρια του χρήστη. Οι οδηγοί που έχει κάθε καλάμι WEAPONS IV είναι Fuji A+O, ενώ η βάση του μηχανισμού είναι Fuji VSS, πολύ ανθεκτική, ελαφριά, για άνετο κράτημα, παρέχοντας σταθερή απόδοση ελέγχου υψηλής συχνότητας. Έχει μοναδικό design με διακοσμητικά που δύσκολα μπορούν να αντιγραφούν, ενώ έρχονται με πολύ υψηλής ποιότητα βαφή.

Έχει εντυπωσιακά βολική, ελαφριά και αντιολισθητική λαβή από EVA και τάπα με χάραξη Laser. Τα καλάμια WEAPONS IV διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, τρία από αυτά είναι δίσπαστα με μήκος 2.74m και 2.84m και ένα εξ’ αυτόν τρίσπαστο με μήκος 3.04m. Όλα τα καλάμια είναι πολύ ελαφριά, ενώ η δράση τους είναι Fast. Συνδυάζονται άψογα με μηχανισμούς Spinning (Κάθετου Τυμπάνου) μεγέθους 2.500, 3.000 και

4.000.

ΜοντέλοΜήκος

Βάρος

Βάρος Τεχνητού

Carbon

Στελέχη
902M2.74m

144g

10 – 40g

95%

2


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Καλαμιού: 2.70m
Τύπος Καλαμιού: Carbon, Δίσπαστο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ