ΚΑΛΑΜΙ SPINNING DAIWA Prorex E New 2.72m 10-35gr

Κωδικός: PXE902HXHFSBF
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
159.00€ 143.10€

Η επόμενη εξέλιξη στην τεχνολογία του ψαρέματος. Κατασκευασμένα από το εξαιρετικά ελαφρύ, αλλά δυνατό υλικό HVF Carbon, τα καλάμια Prorex E δεν αποτελούν απλώς εργαλεία ψαρέματος, αλλά μια επένδυση στην εμπειρία σας. Η τεχνολογία X45 περιέλιξης παρέχει ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και ακρίβεια στις βολές, ενώ οι οδηγοί Fuji Fazlite εξασφαλίζουν ομαλή κίνηση της πετονιάς. Είτε προτιμάτε μαλακά είτε σκληρά τεχνητά, τα καλάμια Prorex E είναι εξαιρετικά ευέλικτα και ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες σας. Με μια δράση fast και εξαιρετική δύναμη, αυτά τα καλάμια θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάθε θήραμα με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα. Από τους πιο ελαφριούς έως τους πιο απαιτητικούς ψαράδες, τα καλάμια Prorex E αποτελούν την τέλεια επιλογή για κάθε επίπεδο εμπειρίας και κατάσταση αλιείας.

  • Κατασκευασμένο από 100% carbon HVF (High Volume), διασφαλίζοντας υψηλή αντοχή και ελαφρύ βάρος.
  • Ενισχύσεις φύλλων carbon X45-3DX Concept για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και ακρίβεια στις βολές.
  • Σύστημα ένωσης των στελεχών V-JOINT για ενίσχυση της καμπύλης και πρόληψη θραύσεων.
  • Οδηγοί FUJI K Fazite για ομαλή κίνηση της πετονιάς και αντοχή στην φθορά.
  • Βάση μηχανισμού FUJI Skeleton SKSS με DPS Lock για αξιόπιστη και ασφαλή στήριξη της μηχανικής.
  • Ειδικά σχεδιασμένη, αντιολισθητική λαβή Carbon με υψηλής ποιότητας υλικό EVA για άνεση και ευχέρεια κατά τη χρήση.
  • Δράση κορυφής, προσφέροντας ευαισθησία και ισχυρή αντίδραση κατά τη μάχη με τα ψάρια.
  • Αποτελείται από 2 στελέχη, προσφέροντας ευελιξία στη χρήση και ευκολία στη μεταφορά.

Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τη σειρά αυτή ιδανική για ψαράδες που αναζητούν ακρίβεια, αντοχή και άνεση κατά τη χρήση στο ψάρεμα.

ΜΗΚΟΣΣΤΕΛΕΧΗΜΗΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΒΑΡΟΣΟΔΗΓΟΙACTION
2.72m2125cm151gr914-56gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Καλαμιού: 2.70m
Τύπος Καλαμιού: Carbon, Δίσπαστο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ