ΚΑΛΑΜΙ SPINNING SHIMANO Dialuna 2.90m 7-35gr

Κωδικός: DLNS96M
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
390.00€ 351.00€

Οι ράβδοι Spinning Shimano Dialuna 2023 φέρνουν ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη, πέρα από την κατηγορία τους.

Το Shimano Dialuna, ήταν πάντα μια ράβδος χύτευσης που επιδιώκει επιμελώς τις επιδόσεις πέρα από την κατηγορία της. Είναι ένα καλάμι που στοχεύει τους ψαράδες Seabass, οι οποίοι χρειάζονται να ψαρέψουν με μια μεγάλη γκάμα βαρύτερων δολωμάτων, σε πιο σκληρές συνθήκες, όπως Patchinkos, θέλγητρα σιλικόνης όπως το Black Minnow ή το Savage Gear Sandeel 42 gr.

Η σειρά του 2023 το προχωράει ακόμη περισσότερο, με την υιοθέτηση μιας δομής κενού τύπου Spiral X και High-Power X, που έχει ως αποτέλεσμα μικρότερο βάρος και αυξημένη ισχύ, διατηρώντας παράλληλα τη δύναμη και την ακαμψία. Με ένα κανονικό γρήγορο κωνικό, το τμήμα κορυφής προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα, ενώ το μεσαίο και το κάτω τμήμα διατηρούν τη δύναμη να διαχειρίζονται αποτελεσματικά καταστάσεις υψηλού φορτίου, κατά τη χύτευση και τη μάχη.

Έχει επίσης υιοθετηθεί μια νέα λαβή Carbon Monocoque, η οποία παρέχει επιπλέον μείωση βάρους, αυξημένη ευαισθησία και τέλεια ισορροπία, παρά τον πρόσθετο όγκο. Λόγω αυτού, η ευκρίνεια και η απόκριση έχουν βελτιωθεί σημαντικά και οι ψαράδες μπορούν εύκολα να ανιχνεύσουν αλλαγές στη ροή του νερού και να κατανοήσουν τις κολυμβητικές ενέργειες του δολώματος.

Το Dialuna έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα καλάμι που επιτρέπει στους ψαράδες να απολαμβάνουν εφαρμογές υψηλής ακρίβειας, συνειδητοποιώντας επίσης μια νέα αίσθηση. Το S96 είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ, δύο τμημάτων, εξαιρετικά ισχυρό, ιαπωνικής κατασκευής, καλάμι Shimano, με ασύγκριτη ευαισθησία και απόσταση χύτευσης. Τα πάντα σχετικά με αυτή τη ράβδο δόλωσης Shimano Dialuna S96M 8-45g διαθέτουν ποιότητα, από τη σχεδίαση της λαβής, μέχρι το βάρος, την ισορροπία, τους οδηγούς, το κάθισμα με καρούλι και ούτω καθεξής.

Τεχνολογία Spiral X

Μέσω της αποκλειστικής ελαφριάς δομής της, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατασκευή Spiral X της Shimano, ενισχύει τη δύναμη σύλληψης για τους ψαράδες. Η κατασκευή του Spiral X αποτελείται από τρία στρώματα: ένα μεσαίο στρώμα κάθετων ινών, καθώς και εσωτερικά και εξωτερικά στρώματα, που αποτελούνται και τα δύο από ταινία άνθρακα, που τυλίγει σφιχτά το κενό διαγώνια σε αντίθετες κατευθύνσεις. Χρησιμοποιώντας αυτήν την ταινία άνθρακα στη θέση ενός συμβατικού οριζόντιου φύλλου ινών, το Spiral X επιτυγχάνει βελτιωμένη ακαμψία συμπίεσης και αυξημένη στρεπτική ακαμψία χωρίς να προσθέτει επιπλέον βάρος. Αυτό με τη σειρά του διευκολύνει την άμεση μετάδοση ισχύος για ακριβή χύτευση και μάχη ψαριών.

Carbon Monocoque Grip

Η λαβή Carbon Monocoque, είναι μια λαβή με χύτευση άνθρακα, η οποία είναι ελαφριά με υψηλή ευαισθησία, μεταφέροντας ακόμη και τον μικρότερο κραδασμό στο χέρι ενός ψαρά. Το Carbon Monocoque Grip αυξάνει την ευαισθησία κατά 30% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λαβές ράβδων και χρησιμοποιεί μια κοίλη δομή που εξαλείφει τα περιττά μέρη της πίσω λαβής για τη βελτίωση της μείωσης βάρους και της μετάδοσης κραδασμών.ΚΩΔΙΚΟΣΜΗΚΟΣΤΜΧΚΛΕΙΣΤΟΠΕΤΑΓΜΑΒΑΡΟΣ
DLNS96M2.9021.48cm7-35gr12gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προιόντα Shimano είναι της επίσημης αντιπροσωπείας ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ ΟΕ και καλύπτονται με γραπτή εγγύηση 3 ετών,όπως επίσης καλύπτονται με ανταλλακτικά και service.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Καλαμιού: 3.00m
Τύπος Καλαμιού: Carbon, Δίσπαστο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ