ΚΑΛΑΜΙ TAI RUBBER MAJOR CRAFT Fullsoli Tai Rubber 2.04m 130gr

Κωδικός: FSTR-B67ML
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
249.95€

Αυτή είναι η νέα σειρά καλαμιών Majorcraft Fullsoli για Light Jigging. Το όνομα Fullsoli δεν προέκυψε τυχαία, αλλά προέρχεται από το πολύ λεπτό, αλλά πολύ ισχυρό blank "Carbon Full Solid". Το blank συνδυάζει δύο άκρα στην κατασκευή του: την πολύ σκληρή βάση και την πολύ ευαίσθητη κορυφή. Τα μασίφ σώματα (solid), χωρίς κοιλότητες και κενά υπερισχύουν σε αντοχή και ευκαμψία από τα κενά σώματα (tubular). Αυτό το χαρακτηριστικό επέτρεψε στην Major Craft να κάνει τα Fullsoli πολύ λεπτά, χωρίς να υστερούν σε δύναμη, ή αντοχή κάτω από σκληρή χρήση.

Τα Major Craft Fullsoli είναι μια σειρά καλαμιών για έμπειρους φίλους της τεχνικής Light Jigging που ζούνε για τη μέγιστη αδρεναλίνη μάχης με θηράματα, αλλά με πολύ ελαφρύ εξοπλισμό. Το βασικό χαρακτηριστικό της τεχνολογίας "Blank Carbon Full Solid" που εφαρμόστηκε στα νέα αυτά καλάμι για Light Jigging είναι η πολύ λεπτή κατασκευή, το πολύ χαμηλό βάρος και ταυτόχρονα η απεριόριστη δύναμη του blank το οποίο είναι πραγματικά άθραυστο. Τα γεμάτα, μασίφ blanks, χωρίς κενό μέσα τους, είναι ανώτερα από τα κενά blanks, τόσο σε όριο θραύσης, όσο και σε ευλυγισία. Το δοκιμάσαμε και πραγματικά ο κορμός των Fullsoli στρίβει 180ο.

Στην προηγούμενη έκδοση η Ιαπωνική εταιρία Major Craft είχε εξαντλήσει την εικαστική της διάθεση και είχε χρωματίσει τα καλάμια σε έντονο κίτρινο χρώμα. Η νέα τους έκδοση είναι σε ματ ανθρακί χρώμα για ενήλικες, αλλά περιλαμβάνει και άλλες βελτιώσεις στην σειρά Light Jigging με στόχο την κατακόρυφη αύξηση του παράγοντα ευχαρίστησης. Το blank των νέων καλαμιών Fullsoli Light Jigging, διαθέτει ακόμα περισσότερη παραβολικότητα και παρέχει μια ασύγκριτη αίσθηση εμπιστοσύνης και σιγουριάς για τον εξοπλισμό που κρατάτε, κατά τη διάρκεια της μάχης. Αν ξαφνικά το τεχνητό τας δεχτεί επίθεση από έναν μεγάλο θηρευτή, η έξαψη που θα νιώσετε κατά τη διάρκεια της μάχης θα σας βυθίσει ακόμη περισσότερο στον κόσμο του Light Jigging με απόλυτα παραβολικά καλάμια, όπως μόνο η Major Craft μπορεί να προσφέρει με τα καλάμια Fullsoli Light Jigging. Η Major Craft κατασκεύασε τα Fullsoli για εκείνους που διψάνε για την ένταση της μάχης με μεγάλα θηράματα, ενώ θέλουν να ψαρεύουν με λεπτά εργαλεία.

Ένα ιδανικό μοντέλο για Slow Jigging με πλάνους έως 150 γρ, αλλά ξεδιπλώνει όλες τις δυνατότητές του με πλάνους βάρους γύρω στα 100 γρ. Η δράση του καλαμιού θα κάνει τον πλάνο να μοιάζει με τρομαγμένο μικρόψαρο που προσπαθεί να ξεφύγει. Το μασίφ blank του θα σας επιτρέπει να απολαύσετε τη μάχη με μεγάλα θηράματα. Μόνο το τμήμα της λαβής διαθέτει κενό blank.

ΜΗΚΟΣΒΑΡΟΣΣΤΕΛΕΧΗΒΑΡΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ PEACTION
2.04m125gr1max 130gr
0.6 - 1.2
Fast
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Καλαμιού: 2.00m
Τύπος Καλαμιού: Carbon, Μονοκόμματο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ