ΚΑΜΙΝΕΤΟ SOTO WindMaster Stainless Gas Stove with 4Flex

Κωδικός: OD-1RXN
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
84.95€

Το WindMaster Gas Stove with 4Flex ψηφίστηκε ως η καλύτερη επιλογή από την ομάδα της SOTO. Ο ειδικός κοίλος σχεδιασμός του σε συνδυασμό με την κεφαλή καινοτόμας τεχνολογίας που διαθέτει το καθιστούν την καλύτερη επιλογή σε ακραίες συνθήκες εξαιρετικά δυνατών ανέμων. Έχει αναδειχθεί ως το καλύτερο all around καμινέτο.

 • Εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή λόγω της προσεγμένης κατασκευής και των υλικών που χρησιμοποιούνται
 • Η κεφαλή του καυστήρα σε συνδυασμό με τον κοίλο σχεδιασμό παρέχουν στο καμινέτο τη δυνατότητα να αντέχει τους εξαιρετικά δυνατούς ανέμους. Είναι τόσο αποτελεσματικό ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες που δεν χρειάζεται η χρήση ανεμοθώρακα
 • Σχεδιασμένο έτσι ώστε η κατσαρόλα να είναι πολύ κοντά στην εστία φλόγας, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την αποδοτικότητα σε ακραίες συνθήκες ανέμου
 • Το 4Flex προσφέρει τέλεια σταθερότητα της κατσαρόλας πάνω στο καμινέτο
 • Ο Micro Regulator δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή ακόμη και σε συνθήκες παγετού, χωρίς να μειώνεται η πίεση του υγραερίου
 • Συμβατό με όλες τις φιάλες μειγμάτων βουτανίου, ισοβουτανίου και προπανίου του εμπορίου. Η επιλογή του εκάστοτε μείγματος εξαρτάται από το μέρος στο οποίο θα γίνει χρήση του καμινέτου WindMaster καθώς και την επιθυμητή απόδοση.
 • Ψηφίστηκε ως το καλύτερο all around καμινέτο από το Off the Grid, 2022
 • Συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία ανάμεσα σε όλα τα καμινέτα από το Pacific Crest Trail Gear Guide
 • Ισχύς: 2800 kcal/h 3260w 11000 BTU
 • Βάρος: 87gr με το 4Flex / 60gr χωρίς 4Flex
 • Διαστάσεις κατά την αποθήκευση: 47 x 77 x 44 mm
 • Διάρκεια: Καίει περίπου για 1.5 ώρα με φιάλη υγραερίου των 250 gr


Υποσημειώσεις:

 • Μέγιστο μέγεθος χωρητικότητας κατσαρόλας: 2 Lt
 • Η μέγιστη ποσότητα υγρού στην κατσαρόλα θα πρέπει να είναι μέχρι 1.5Lt και κάτω από 1.36kg
 • Εάν χρησιμοποιειθεί το 3Flex, μειώστε το μέγεθος χωρητικότητας της κατσαρόλας σε περίπου 800ml
 • Για φιάλη υγραερίου 110gr προτείνεται να μειώσετε το μέγεθος χωρητικότητας της κατσαρόλας σε 1Lt
 • Σε περίπτωση που αλατισμένο φαγητό πέσει πάνω στο καμινέτο, καθαρίστε άμεσα με πολύ προσοχή για να αποφύγετε τυχόν διάβρωση της χυτοπρεσαριστής επιφάνειας αλουμινίου


ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μην χρησιμοποιείται ποτέ με φιάλη 100% Προπανίου. Εξαιρετικά επικίνδυνο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ