ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ WINCHESTER SXP Defender

Κωδικός: 36512264395
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
515.00€ 460.00€

SPEED-X PUMP, 3 τουφεκιές σε μισό δευτερόλεπτο

Για να καταλάβουμε την ταχύτητα του όπλου δεν έχουμε παρά να παρατηρήσουμε τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος του περιστροφικού κλείστρου της επαναληπτικής καραμπίνας  SUPER-X PUMP. Κλάσματα του δευτερολέπτου μετά την πυροδότηση, το κλείστρο ξεκλειδώνει από την κάνη. Η άμεση αυτή αποδέσμευση έχει ως αποτέλεσμα η δύναμη της αδράνειας να υποβοηθά την “πάπια” και με την βοήθεια του διπλού ατσάλινου σιδηρόδρομου το δεύτερο φυσίγγι να ανεβαίνει στην θαλάμη σε χρόνο ρεκόρ. Καμία άλλη επαναληπτική καραμπίνα δε διαθέτει το πλεονέκτημα αυτό. Είναι γνωστό ότι το σύστημα της WINCHESTER είναι ταχύτατο. Όταν όμως θελήσαμε να το τεστάρουμε με ηλεκτρονικά μέσα το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό. Η SXP χρειάστηκε μόλις μισό δευτερόλεπτο (0,56”) για να ρίξει 3 τουφεκιές!



ROTARY BOLT LUNGS

Περιστροφικό κλείστρο τεσσάρων σημείων ασφάλισης. Το σύστημα αυτό κλειδώνει ερμητικά σε 4 σημεία πάνω στην κάνη με αποτέλεσμα η SXP να διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη αντοχή για πολλά χρόνια σκληρής χρήσης.

DIE HARD CHROME

Η κάνη της WINCHESTER διαθέτει χρωμίωση της θαλάμης εσωτερικά και του διευρυμένου αυλού για πρόσθετη προφύλαξη από την σκουριά και την φθορά, καθώς στο σημείο ανάφλεξης του φυσιγγίου δημιουργούνται τεράστιες πιέσεις και υψηλές θερμοκρασίες. Η ειδική αυτή ασπίδα προστασίας είναι σημαντική για την άψογη λειτουργία του όπλου για πάρα πολλά χρόνια.

Επίσης ο μηχανισμός του κλείστρου της SUPER-X PUMP είναι προστατευμένος με βαρέως τύπου μαύρη χρωμίωση για μεγαλύτερη αντοχή και ασφάλεια από τις απλές βαφές.



INFLEX TECHNOLOGY RECOIL PAD

Η σωστή απορρόφηση της ανάκρουσης είναι σημαντικό κριτήριο στην αγορά του όπλου. Το “κλώτσημα” του κοντακίου μας προβληματίζει δυστυχώς όταν είναι πολύ αργά, μετά την αγορά του όπλου. Η επαναληπτική καραμπίνα SXP της WINCHESTER φοράει το καλύτερο ελαστικό πέλμα σε σύγκριση με  κάθε άλλη επαναληπτική καραμπίνα στην αγορά. Το πέλμα INFLEX διαθέτει τη τεχνολογία ώστε να περιορίζει δραστικά τη δυσάρεστη τριβή του κοντακίου πάνω στο μάγουλο  και να συγκρατεί την απότομη κίνηση της κάνης προς τα επάνω κατά την πυροδότηση. Επίσης, τα σκληρά ένθετα του πέλματος διευκολύνουν τη γρήγορη επόμιση χωρίς το κοντάκι να σκαλώνει στο ρούχο.

DROP-OUT TRIGGER GROUP

Απελευθέρωση ολόκληρου μηχανισμού σκανδάλης με μια απλή κίνηση έτσι ώστε να καθαρίζεται και να ελέγχεται η λειτουργία του όπλου πανεύκολα.

BACK BORE TECHNOLOGY 18,8

Η κάνη της SXP διαθέτει τεχνολογία Διευρυμένου Αυλού 18,8mm (BBT) για εξαιρετικά αποτελέσματα:

α) μεγαλύτερη ταχύτητα σκαγίων
β) καλύτερη κατανομή της τουφεκιάς
γ) μειωμένη ανάκρουση



Η επαναληπτική καραμπίνα SUPER-X PUMP αποτελεί την αντάξια συνέχεια της θρυλικής επαναληπτικής καραμπίνας WINCHESTER model-12, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε το 1912 με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα δύο εκατομμύρια όπλα. Το όπλο αυτό χρησιμοποιήθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ σε σημαντικές στρατιωτικές συρράξεις όπως στους δύο παγκόσμιους πολέμους ,στον πόλεμο της Κορέας καθώς και στον πόλεμο του Βιετνάμ.



SXP DEFENDER

Διαμέτρημα 12/3” - 76mm μάγκνουμ, Τεχνολογία Διευρυμένου Αυλού 18,8mm (BBT) για μεγαλύτερη ταχύτητα σκαγίων, καλύτερη κατανομή & μειωμένη ανάκρουση, περιστροφικό κλείστρο τεσσάρων σημείων ασφάλισης, χρωμίωση της θαλάμης εσωτερικά και του διευρυμένου αυλού, βαρέως τύπου μαύρη χρωμίωση για το μηχανισμό του κλείστρου, Inflex Technology Recoil Pad,  σταθερό τσοκ: κύλινδρος, συνθετικά μέρη στο μαύρο ματ χρώμα, στόχαστρο οπτικής ίνας, πάπια τύπου TR (Tactical Ribbed) & κοντάκι ειδικού τύπου TGS (Textured Gripping Surfaces), σύστημα όπλισης  SPEED-X PUMP – 3 τουφεκιές σε 0,56 δευτερόλεπτα, χωρητικότητα φυσιγγίων: 8 με μειωτήρα.

Μήκος κάννης 51cm

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ