Κολυμβητήριο: Οδηγός για τον Απαραίτητο Εξοπλισμό

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024
Κολυμβητήριο: Οδηγός για τον Απαραίτητο Εξοπλισμό

Οι φετινοί αγώνες κολύμβησης στην Ελλάδα μας πλημμυρίζουν με αγωνία και ενθουσιασμό για ένα ακόμη καλοκαίρι. Είτε διεκδικείς μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο, είτε σκοπεύεις να χαλαρώσεις με μερικές δροσερές βουτιές, η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού κολύμβησης μπορεί να απογειώσει την εμπειρία σου στο κολυμβητήριο. Η ομάδα του hobbi σου ετοίμασε τη λίστα με τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να κυριαρχήσεις στην κολύμβηση για άλλη μια χρονιά. Για πάμε να τη δούμε!

 Αθλητικά μαγιό 

Τα αθλητικά μαγιό είναι σχεδιασμένα για κορυφαίες επιδόσεις στο κολυμβητήριο. Για τις γυναίκες, το Ολόσωμο Μαγιό ARENA Women's Foreflow Double Cross Back αποτελεί την ιδανική επιλογή, προσφέροντας ασύγκριτη άνεση, υδροδυναμικό σχεδιασμό και απαράμιλλη ανθεκτικότητα. Ειδικά κατασκευασμένο με ένα κομμάτι ύφασμα και μονή ραφή, προσδίδει εξαιρετική αίσθηση στο δέρμα με ελάχιστη τριβή, ενώ οι ιμάντες σχηματίζουν ένα Χ στην πλάτη για ελεύθερη περιστροφή των ώμων. Για τους άντρες, το Αγωνιστικό Μαγιό ARENA Powerskin Primo Jammer Emerald Boa Limited Edition αξιοποιεί το πρώτο τεντοελαστικό ύφασμα (Arena Hyperforce™), το οποίο προσφέρει υψηλή συμπίεση για ισχύ και είναι ιδιαίτερα ελαστικό. Δημιουργήθηκε με στόχο την ακρίβεια και την υδροδυναμική απόδοση, με το ειδικό σχέδιο ταινίας να κρατά τους γοφούς ανυψωμένους στο νερό.

 Γυαλάκια Κολύμβησης 

Τα σωστά γυαλιά κολύμβησης δεν προστατεύουν απλώς τα μάτια σου από το χλώριο, αλλά εξασφαλίζουν και υψηλή ορατότητα κάτω από το νερό. Κατασκευασμένα σε συνεργασία με κορυφαίους αθλητές, τα Γυαλάκια SPEEDO Fastskin Pure Focus Mirror είναι διαμορφωμένα με στόχο να εξασφαλίσουν την απόλυτη συνέργεια ταχύτητας, απόδοσης και στυλ. Συνδυάζουν διάφορα καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως: 5% μειωμένη αντίσταση έναντι του μοντέλου Fastskin Hyper Elite, ανώτερη τεχνολογία Anti-Fog για 2 φορές μεγαλύτερη διάρκεια όρασης, αλλά και σφράγιση γυαλιών IQfit™ 3D για ασφαλή εφαρμογή χωρίς διαρροές και μειωμένα σημάδια γύρω από τα μάτια.

 Σκουφάκια Κολύμβησης 

Πέρα από ένα κομψό αξεσουάρ, τα σκουφάκια κολύμβησης είναι σχεδιασμένα να μειώνουν την αντίσταση στο νερό και να διατηρούν τα μαλλιά σου μαζεμένα, μακριά από το πρόσωπο σου κατά την προπόνηση. Το Σκουφάκι ARENA Sirene Long Hair με Floral τύπωμα υπόσχεται να σε προστατέψει από το χλώριο. Κατάλληλο για μακριά μαλλιά, είναι πολύ μαλακό, ιδιαίτερα ελαστικό, και άνετο στη χρήση.

 Αξεσουάρ Κολυμβητηρίου 

Το σακίδιο αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το κολυμβητήριο, καθώς σε βοηθάει να διατηρήσεις ασφαλή και οργανωμένο τον εξοπλισμό σου. Το Σακίδιο Πλάτης TYR Alliance 45lt είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα για αθλητές εν κινήσει. Στα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται πολλαπλές μπροστινές και πλευρικές τσέπες, διαχωρισμός υγρών και στεγνών αντικειμένων, τσέπη μπουκαλιού, αλλά και προστατευτικό χώρο για μεγάλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Extra item: Οι Ωτοασπίδες VAQUITA Σιλικόνης θα σε βοηθήσουν να προστατεύσεις τα αυτιά σου από την έντονη προπόνηση μέσα στο νερό, αποφεύγοντας τη δυσάρεστη αίσθηση που προξενεί το νερό μέσα στο αυτί.

Για το πρόγραμμα των πανελλήνιων αγώνων κολύμβησης μπορείς να ενημερώνεσαι ανά πάσα στιγμή από εδώ.

ΕΙΔΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ