ΜΑΣΚΑ CRESSI Naxos Black/Yellow

Κωδικός: DS535010
,
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
99.99€ 89.00€
Η μάσκα Naxos είναι συμπαγής και μικρότερη σε μέγεθος από μια κλασική μάσκα κατάδυσης, αλλά αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό δεν μειώνει το οπτικό πεδίο, με νέες εσωτερικές νευρώσεις, προσαρμόζεται τέλεια σε οποιαδήποτε ανατομία του προσώπου.
Η Naxos , όπως και η Quantum, όχι μόνο οι προσφορές είναι αυξημένες καθοδική όραση αλλά και αποφεύγει το φαινόμενο της ομίχλης με τη θερμορύθμιση του ζεστού, υγρού αέρας που διαφεύγει από τη μύτη μέσα στη μάσκα. Αυτό διοχετεύεται από ένα σύστημα μεμβρανών στο
γύρω από τα μάτια και τη μύτη, στα οποία εκτρέπεται η ροή προς τα λαστιχένια τοιχώματα και όχι προς το γυαλί. Στο εξωτερικό των τοίχων υπάρχει ψύξη  σύστημα που αποτελείται από δύο μικρούς εναλλάκτες θερμότητας που λειτουργούν σαν καλοριφέρ. Το αποτέλεσμα είναι ότι το 
η θερμοκρασία στο εσωτερικό της μάσκας μειώνεται, φέρνοντας είναι πιο κοντά στην εξωτερική θερμοκρασία και αυτό σταγονίδια υγρασίας παγιδεύονται πριν ο αέρας φτάσει στα ποτήρια, αποτρέποντάς έτσι το θόλωμα.
Οι φακοί δεν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία, οπότε θα πρέπει να θυμάστε ότι όταν η μάσκα είναι καινούργια, όπως συνιστάται για όλες τις μάσκες, είναι καλύτερο να καθαρίσετε τους φακούς επιμελώς με οδοντόκρεμα, πλύσιμο με απορρυπαντικό πιάτων  ή απλά χρησιμοποιήστε έναν αναπτήρα για να τα κάψετε όλα
πτητικά και ακαθαρσίες που εναποτίθενται στο γυαλί. Και επίσης πάντα χρήσιμο είναι πριν από κάθε κατάδυση να χρησιμοποιείτε σάλιο ως επιφανειοδραστικό.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
Μια πατενταρισμένη μεμβράνη που περιβάλλει την εσωτερική τσέπη της μύτης (1) και οι δύο εσωτερικές τσέπες των ματιών (2) που λειτουργεί ως εμπόδιο και παγιδεύει την υγρασία που διαφεύγει από την μύτη ακούσια όταν αναπνέετε από το στόμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι όχι μόνο η υγρασία διοχετεύεται μακριά από
τους φακούς, αποφεύγοντας έτσι το θάμπωμα τους, αλλά και μειώνει την ανάγκη αντιστάθμισης της πίεσης.
Για να βελτιωθεί περαιτέρω το αποτέλεσμα κατά της ομίχλης, η Cressi προτείνει, τις πρώτες φορές που χρησιμοποιείται η μάσκα κατάδυσης, για να ψεκάσετε μερικά διάλυμα κατά της ομίχλης ή να εφαρμόσετε λίγο σάλιο στο εσωτερικό του φακούς και μετά να τους ξεπλύνετε με νερό.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Το εξωτερικό μέρος της φούστας διαθέτει σύστημα ψύξης που αποτελείται από δύο μικρούς εναλλάκτες θερμότητας που λειτουργούν ως καλοριφέρ (3). Χάρη σε αυτό το σύστημα, η θερμοκρασία στο εσωτερικό πέφτει η μάσκα, έρχεται πιο κοντά στην εξωτερική θερμοκρασία και
τα σταγονίδια της υγρασίας παγιδεύονται πριν φτάσει ο αέρας τους φακούς, εμποδίζοντάς τους να θολώσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιλογή Φύλου: Ενηλίκων
Τύπος Μάσκας Θαλάσσης: Αυτόνομης Κατάδυσης, Ψαροντούφεκου
Κατηγορία Μάσκας: Δυοπτικές, Σιλικόνης
Χρώμα: Κίτρινο-Χρυσό, Μαύρο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ