ΜΑΧΑΙΡΙ MORAKNIV Basic 546 (S) Limited Edition 2024

Κωδικός: MO-14282
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
10.50€

Πρόκειται για ένα αξιόπιστα κατασκευασμένο μαχαίρι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Σχεδιασμένο για τον τεχνίτη, το μαχαίρι αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή για την στιγμή που θα χρειαστείς ένα ανθεκτικό εργαλείο δίπλα σου! Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο Σουηδικό ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει μια αιχμηρότητα μεγάλης διάρκειας. Τα χρώματα αυτής της χρονιάς προέρχονται από το παραδοσιακό ένδυμα της Μόρα  του 17ου αιώνα. Εδώ λοιπόν είναι που το πράσινο ύφασμα συναντά το κλασικό κόκκινο Dala Red™ χρώμα της Morakniv και μαζί φέρνουν νέα πνοή στον συνδυασμό χρωμάτων που κάποτε τοποθέτησαν τους ανθρώπους της Μόρα στον παγκόσμιο χάρτη.

Τα χρώματα αυτής της χρονιάς προέρχονται από το παραδοσιακό ένδυμα της Μόρα (Σουηδία) του 17ου αιώνα, το οποίο πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα γνωστό Σουηδικό παραδοσιακό ένδυμα. Εδώ λοιπόν είναι όπου το πράσινο ύφασμα συναντάει το κλασικό ερυθρό  Dala Red™ χρώμα της Morakniv και μαζί φέρνουν νέα πνοή στον συνδυασμό χρωμάτων που κάποτε τοποθέτησαν τους ανθρώπους της Μόρα στον παγκόσμιο χάρτη.

Το παραδοσιακό ένδυμα της Μόρα εξακολουθεί να φοριέται ακόμα και σήμερα σε ειδικές περιστάσεις όπως την μέρα του θερινού Ηλιοστασίου, γάμους ή εκδηλώσεις παραδοσιακής μουσικής. Κατά την διάρκεια των χρόνων, το ένδυμα έχει υποστεί μερικές αλλαγές και παρ’όλα αυτά δείχνει να παραμένει σε μεγάλο μέρος  το ίδιο όπως ήταν πάντα. Το παραδοσιακό ένδυμα της Μόρα και τα Morakniv φοριούνται πάντοτε με περηφάνια, σε σύγκλιση με την παράδοση που καθιερώθηκε από τους προγόνους και την κληρονομιά, η οποία έχει αναπτυχθεί και διαμορφωθεί διαμέσου των χρόνων.

Το μαχαίρι αυτό με την εργονομική βαρελοειδής λαβή από πολυμερές υλικό διαθέτει έναν στιβαρό προστάτη δακτύλων και μια λεπίδα πάχους 2 χιλ. κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο Σουηδικό ανοξείδωτο ατσάλι. Κατασκευάζεται στο εργοστάσια μαχαιριών στην Μόρα, στην Σουηδία.

  • Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σχήμα Λεπίδας: Ίσιο
  • Υλικό Λαβής: Πολυπροπυλένιο
  • Κατάλληλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες
  • Συνολικό μήκος: 22,4 εκ.
  • Μήκος Λάμας : 9,1 εκ.
  • Πλάτος λάμας: 2 χιλιοστά
  • Βάρος: 109,5 γραμμ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ