ΜΗΧΑΝΑΚΙ SHIMANO Miravel 3000HG

Κωδικός: MIRC3000HG
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
160.00€ 144.00€

Το Miravel είναι το μοντέλο με τη χαμηλότερη τιμή στη δημοφιλή σειρά Magnumlite. Το μειωμένο συνολικό βάρος, σε συνδυασμό με την ελαφριά αίσθηση περιστροφής είναι τέλεια για ψαράδες που θέλουν προηγμένες επιδόσεις σε συνδυασμό με εξαιρετική οικονομική τιμή.

Η διακριτική εμφάνιση του Miravel θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Ο κομψός σχεδιασμός διαψεύδει την προσιτή τιμή του και συνδυάζεται άψογα με οποιοδήποτε καλάμι Shimano, δημιουργώντας την τέλεια αρμονία ελαφρότητας και ισορροπίας. Και η εξελιγμένη απόδοση θα είναι πραγματικά ελκυστική αν είστε τεχνικός ψαράς που εκτιμά το ελαφρύ βάρος και την ελαφρότητα της περιστροφής. Ως μέρος της σειράς Magnumlite, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Miravel είναι γεμάτο με προηγμένη τεχνολογία για να κάνει το ψάρεμά σας πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο.

Διαθέτοντας σύνθετο CI4+ σε όλη την κατασκευή του, το Miravel έχει σώμα χωρίς G-GREE που είναι εξαιρετικά ελαφρύ και καλά ισορροπημένο, ακόμη και στα μεγαλύτερα μεγέθη. Και όπως όλα τα καρούλια Magnumlite, η ελαφρότητα της περιστροφής σχεδόν αψηφά τη λογική, με ελάχιστη πίεση που απαιτείται για να ρυθμιστεί η κίνηση του ρότορα. Αυτό το καθιστά το τέλειο καρούλι για προηγμένο ψάρεμα με δέλεαρ, ειδικά όταν συνδυάζεται με τα τελευταία ελαφριά καλάμια.

Εσωτερικά, η τεχνολογία Prongear της Shimano λειτουργεί άψογα για να προσφέρει δύναμη και ομαλότητα σε ίσα μέτρα. Ο διάσημος συνδυασμός HAGANE GEAR, X-SHIP ενισχύεται με Silent Drive και η βίδα στη λαβή δίνει μια σχεδόν αφύσικη αμεσότητα. Κατά τη χρήση, ο κύλινδρος χυτεύεται σαν όνειρο χάρη στην υπέροχη γραμμή και το καρούλι AR-C, και η αδιάβροχη μπροστινή έλξη μπορεί να βασιστεί πλήρως στις πιο απαιτητικές καταστάσεις.

Διατίθεται μεγάλη γκάμα μοντέλων, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει επιλογή που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Από το μικρότερο μέγεθος 1000 έως το μεγαλύτερο μέγεθος 5000, θα βρείτε επίσης εξαιρετικά γρήγορες επιλογές ταχυτήτων για να σας προσφέρουν επιπλέον ταχύτητα όταν απαιτείται. Και ενώ το Miravel έχει αναμφισβήτητη γενεαλογία, το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η προσιτή τιμή του, η οποία ανοίγει τις ελαφριές επιδόσεις σε ένα εντελώς νέο κοινό.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Περιστροφή 6,2:1
Χωρητικότητα 0,25mm / 185m
Βάρος 200gr
Ρουλεμάν 6
Max Drag 9kg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατηγορία Μηχανισμού: Κάθετο Τύμπανο
Μέγεθος Μηχανισμού: 3000
Υποκατηγορία Μηχανισμού: Φρένα Μπροστά

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ