ΜΗΧΑΝΑΚΙ SHIMANO Sahara 2000 SHG FJ

Κωδικός: SHC2000SHGFJ
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
110.00€ 99.00€

Η σειρά Shimano Sahara FJ αποτελείται από δυνατούς και ανθεκτικούς μηχανισμούς Spinning, με μεγάλη διάρκεια ζωής, σε προσιτή τιμή. Δείτε προσεκτικά τις τεχνολογίες που έχει εφαρμόσει η Shimano στους Sahara FJ και θα διαπιστώσετε ότι στην πραγματικότητα αγοράζετε ένα μηχανισμό υψηλής ποιότητας, αλλά σε χαμηλή τιμή. Οι Sahara θα δώσουν λύσεις σε φίλους του Spinning που αναζητούν έναν μηχανισμό μεσαίου κόστους αλλά με μεγάλες δυνατότητες.

Ο Sahara FJ παρουσιάζεται ριζικά ανανεωμένος και διαθέτει μερικές από τις καλύτερες τεχνολογίες της ιαπωνικής Εταιρείας. Εκτός από τη νέα αισθητική, διαθέτει ακόμη πιο απαλή περιστροφή, αθόρυβη, ομαλή λειτουργία, γραμμικότερα φρένα αλλά και υψηλότερη αντοχή στο θαλασσινό νερό. Ο άριστος συνδυασμός μερικών από τον σημαντικότερων τεχνολογιώντης Shimano (HAGANE Gear, X-SHIP και Silent Drive) έχει ως αποτέλεσμα όλα τα παραπάνω οφέλη, ενώ οι επιδόσεις διατηρούνται αναλλοίωτες ακόμα και σε ακραίες συνθήκες ψαρέματος, με το μέγιστο φορτίο έλξης του μηχανισμού.

Διαθέτει επίσης γρανάζι μεγάλης αντοχής Hagane, για δύναμη και μεγάλη διάρκεια ζωής, τεχνολογία X-Ship που συναντούμε σε ακριβότερα μοντέλα, ελαφρύ και πανίσχυρο σώμα από γραφίτη, καθώς και σειρά ακόμα χαρακτηριστικών που τον καθιστούν ασυναγώνιστο στην κατηγορία του. Από το πρώτο ψάρεμα θα νιώσετε στο χέρι σας το πλεονέκτημα του χαμηλού βάρους και της μεγάλης του δύναμης. Επίσης, τα 4 ρουλεμάν εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του μηχανισμού και την αντοχή του, όταν θα πιάσετε αυτό το μεγάλο θήραμα που περιμένατε.

Επιπλέον, η ΑR-C πομπίνα και η τεχνολογία Varispeed II, εξασφαλίζουν την επίτευξη μακρινών ρίψεων με κάθε τύπο δολώματος. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στο σύστημα αδιαβροχοποίησης του νέου Sahara FJ, εξασφαλίζοντας την απροβλημάτιστη λειτουργία του μηχανισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι ιδανικός για έμπειρους αλλά και νέους φίλους του Spinning.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σώμα από υλικό: XT7
  • Λαβή Αλουμινίου
  • Ρουλεμάν: 4 S SUS + Roller Bearing
  • Μπομπίνα από Αλουμίνιο Κρύας Σφυριλάτησης
ΒΑΡΟΣΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣΑΝΑΚΤΗΣΗΦΡΕΝΑΡΟΥΛΕΜΑΝΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΗΜΑΤΟΣ
210gr6,0:179εκ4+10,16 χιλ - 105 μ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατηγορία Μηχανισμού: Κάθετο Τύμπανο
Υποκατηγορία Μηχανισμού: Φρένα Μπροστά

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ