ΜΗΧΑΝΑΚΙ SURF CASTING SHIMANO ULTEGRA ULT14000XTE

Κωδικός: ULT14000XTE
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
260.00€ 234.00€

Τα Ultegra XTE και XSE βασίζονται στα μοντέλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Shimano και πρόκειται να επαναπροσδιορίσουν την αγορά των κυλίνδρων μεγάλης εμβέλειας μεσαίας τιμής. Περιέχοντας πολλές από τις κορυφαίες τεχνολογίες «long cast» της Shimano, σε κομψά μονόχρωμα σώματα, αυτοί οι τροχοί ξεπερνούν τις προσδοκίες και πρόκειται να γίνουν best seller σε όλη την Ευρώπη.

Μόνο η Shimano έχει Super Slow Oscillation, που είναι αρκετός λόγος για να αγοράσεις τα Ultegra XTE και XSE. Αλλά λάβετε υπόψη όλες τις άλλες τεχνολογίες που περιέχονται σε αυτούς τους σούπερ σταρ μεγάλης εμβέλειας και είναι αδύνατο να αγνοηθούν. Αυτά τα καρούλια όχι μόνο θα σας επιτρέψουν να κάνετε περαιτέρω ρίψη, αλλά θα παίξουν καλύτερα ψάρια, θα διαρκέσουν περισσότερο και θα δείχνουν υπέροχα σε οποιοδήποτε καλάμι με το οποίο τα συνδυάζετε. Αν είστε ψαράς κυπρίνου και προτιμάτε τα σκούρα χρώματα που μοιάζουν με «stealth» προτιμήστε το XTE, εάν είστε λάτρης του surfcaster ή προτιμάτε πιο ανοιχτά χρώματα, το «ασημί» XSE θα πρέπει να είναι η επιλογή σας. Όποιο κι αν διαλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε πάρει μια εξαιρετική απόφαση.

Κρυμμένη μέσα στο ελαφρύ, άκαμπτο σώμα CI4+ του Ultegra είναι μια επιλογή από την πιο προηγμένη τεχνολογία της Shimano. Το HAGANE Gear και το X-SHIP συνδυάζονται με το Infinity Drive και το Silent Drive για να προσφέρουν εκπληκτική ομαλότητα και ελαφριά περιστροφή. Ωστόσο, μην ξεγελιέστε. Βάλτε το Ultegra υπό πίεση και θα παράγει όλη την ισχύ που χρειάζεστε και πολλά άλλα. Και ενώ η εσωτερική μηχανική είναι ένα έργο τέχνης, είναι η απόδοση του casting για την οποία θα αγοράσετε αυτό το καρούλι.

Το Super Slow 5 Oscillation δημιουργεί εκπληκτικά ομαλή στρώση γραμμής που έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την τριβή και αυξάνει τη δυνατότητα χύτευσης. Υπάρχουν όμως και άλλα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν επίσης. Το Rigid Cast μειώνει την εκτροπή του καρουλιού τη στιγμή της απελευθέρωσης κατά τη διάρκεια ενός χυτού και το Parallel Body στέλνει τη γραμμή στην τέλεια γωνία προς τον πρώτο οδηγό. Και καθώς η γραμμή ρέει πάνω από το χείλος του πηνίου αλουμινίου AR-C, «κουλουριάζεται» για να μειώσει την τριβή. Το αποτέλεσμα είναι η εντυπωσιακή λάμψη που δεν έχει δει ποτέ σε τόσο προσιτή τιμή.

Το HAGANE είναι μια φιλοσοφία σχεδίασης τροχών Shimano που δημιουργήθηκε για να αντέχει τη συνεχή χρήση και την ακραία κατάχρηση. Το HAGANE είναι μια καινοτομία με ενσωματωμένη σκληρότητα και ανθεκτικότητα που λειτουργεί παράλληλα με τη μηχανική ακριβείας της Shimano. Το HAGANE είναι για όλους τους ψαράδες.

Το HAGANE Drive Gear παράγεται με την τεχνολογία ψυχρής σφυρηλάτησης της Shimano, χωρίς την ανάγκη πρόσθετης κατεργασίας. Αυτό προσφέρει μακροχρόνια απαλότητα, δύναμη, ελαφρότητα και δύναμη στην καρδιά του καρουλιού. Τα παραδοσιακά χυτά, επεξεργασμένα γρανάζια είναι λιγότερο ανθεκτικά κάτω από βαριά φορτία.

Το X SHIP παρέχει βελτιωμένη ανθεκτικότητα του γραναζιού. Στηρίζοντας το γρανάζι πινιόν και στα δύο άκρα με ρουλεμάν, το γρανάζι πινιόν διατηρεί ακριβή ευθυγράμμιση με το γρανάζι μετάδοσης κίνησης. Αυτή η αυξημένη στήριξη επιτρέπει στα γρανάζια να παραμένουν στην ίδια θέση κάτω από τα πιο βαριά φορτία. Η τεχνολογία X-Ship εξαλείφει επίσης την τριβή μεταξύ του άξονα της μπομπίνας και του γραναζιού για να επωφεληθούν περαιτέρω οι ψαράδες με βελτιωμένη απόδοση χύτευσης και απόσταση χύτευσης ελαφρύτερων δολωμάτων.

Η τεχνολογία INFINITYDRIVE είναι μια προηγμένη δομή που παράγει χαμηλότερη τριβή και ελαφρύτερη περιέλιξη. Το γρανάζι πινιόν υποστηρίζεται από τον άξονα του καρουλιού αντί του γρανάζι του γρανάζι που εδράζεται στην πλευρά του καρουλιού. Η αντίσταση περιστροφής του τμήματος μετάδοσης έχει μειωθεί χωρίς να διακυβεύεται η αντοχή του κιβωτίου ταχυτήτων,

ΑΚΑΜΠΤΟ ΧΥΤΟ Βέλτιστα ισορροπημένος σχεδιασμός ακαμψίας και ελαφρότητας. Με την ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης του καρουλιού που προκαλείται από μεγάλες κρούσεις κατά τη χύτευση, ο χρόνος απελευθέρωσης σταθεροποιείται. Ως αποτέλεσμα, βελτιώνεται όχι μόνο η απόσταση πτήσης αλλά και η ακρίβεια.

SILENTDRIVE Η βασική σχεδίαση ολόκληρου του αμαξώματος και των εξαρτημάτων που σχετίζονται με την κίνηση αναθεωρήθηκαν ένα προς ένα για να μειωθούν τα μικρά κροταλίσματα, τα κενά και το κούνημα μεταξύ των εξαρτημάτων μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Παρέχει ομαλή και αθόρυβη περιστροφή του κυλίνδρου.

Η τεχνολογία G FREE BODY έχει αναπτυχθεί για να μετατοπίζει το κέντρο βάρους του καρουλιού πιο κοντά στη ράβδο. Μετακινώντας το κέντρο βάρους πιο κοντά στο χέρι του ψαρά, το G FREE BODY συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και στη βελτίωση της άνεσης κατά τη χύτευση.

Το PARELLEL BODY έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τη δυναμική ροή γραμμής από το καρούλι. Σε πολλούς κυλίνδρους η μπομπίνα είναι ευθυγραμμισμένη ελαφρώς προς τα πάνω προς το κενό της ράβδου, αλλά τα καρούλια με PARELLEL BODY έχουν την μπομπίνα τοποθετημένη παράλληλα με το τυφλό. Το αποτέλεσμα: λιγότερα χτυπήματα γραμμής στο κενό καθώς ταξιδεύει προς τον πρώτο οδηγό κατά τη διάρκεια του cast, αυξάνοντας τελικά την απόδοση.

AR-C SPOOL Το καρούλι έχει ειδικό σχήμα δακτυλίου καρουλιού. Αυτό δημιουργεί ένα διορθωτικό αποτέλεσμα στη γραμμή και επιτυγχάνει τόσο την καταστολή του προβλήματος της γραμμής όσο και την απόδοση μακράς χύτευσης.

Το CI4 είναι ένα υλικό ρητίνης ενισχυμένο με ανθρακονήματα που είναι ελαφρύτερο και έχει μεγαλύτερη αντοχή από το συμβατικό υλικό ρητίνης. Το CI4+ είναι μια προηγμένη έκδοση του αρχικού υλικού CI4. Η ακαμψία και η ανθεκτικότητα έχουν βελτιωθεί σημαντικά από το αρχικό υλικό CI4, διατηρώντας παράλληλα την ελαφρότητα του υλικού, καθιστώντας δυνατή τη μείωση του μεγέθους και του βάρους του καρουλιού.

Το INSTANT DRAG επιτρέπει τη μετάβαση της ρύθμισης έλξης από ελεύθερο καρούλι σε ρύθμιση «μάχης» σφίγγοντας το μοχλό INSTANT DRAG στο μπροστινό μέρος της μπομπίνας σε λίγες μόνο στροφές.


GEAR RATIO
MAXIMUM DRAG FORCE(KG)
WEIGHT(G)
LINE CAPACITY / NYLON MONO(MM-M)
LINE RETRIEVE CRANK(CM)
HANDLE LENGTH (MM)
BALL BEARING TOTAL AMOUNT

4.3
205850.30-390,0.35-290,0.40-210
103904/1



ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προιόντα Shimano είναι της επίσημης αντιπροσωπείας ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ ΟΕ και καλύπτονται με γραπτή εγγύηση 3 ετών,όπως επίσης καλύπτονται με ανταλλακτικά και service.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατηγορία Μηχανισμού: Κάθετο Τύμπανο
Μέγεθος Μηχανισμού: 14000
Υποκατηγορία Μηχανισμού: Μακρινών Ρίψεων

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ