ΜΠΟΝΤΡΙΕ PETZL Selena Women’s Harness Large Violet

Κωδικός: C055BA03
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Χρώματα:
84.95€
Έξτρα άνεση για γυναίκες στον τοίχο! Το SELENA είναι ένα λουρί που κατασκευάστηκε ειδικά για γυναίκες, με ζώνη μέσης με περίγραμμα. Είναι το τέλειο λουρί για όλες τις συνεδρίες αθλητικής αναρρίχησης. Οι ελαστικές θηλιές στα πόδια παρέχουν δυναμική εφαρμογή και η ζώνη μέσης είναι εύκαμπτη και πιο λεπτή μπροστά για να προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Τέσσερις θηλιές ταχυτήτων σάς επιτρέπουν να κρατάτε τον εξοπλισμό σας σε κοντινή απόσταση, είτε σκαρφαλώνετε στο γυμναστήριο, στο βράχο ή σε πολύ γήπεδο.
Περιγραφή
Σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες:
- Η ζώνη μέσης είναι διαμορφωμένη ώστε να ταιριάζει στο κάτω μέρος της πλάτης
- Μεγαλύτερη ανύψωση για ακριβέστερη τοποθέτηση της ζώνης μέσης
- Προσαρμοσμένη αναλογία ζώνης μέσης προς θηλιά για γυναικεία εφαρμογή
Ανετος:
- Ζώνη με επένδυση και θηλιές στα πόδια
- Ζώνη μέσης φαρδύτερη στην πλάτη για άνετη στήριξη
- Η τεχνολογία ENDOFRAME επιτρέπει τη βέλτιστη κατανομή της πίεσης
Μεγάλη ελευθερία κινήσεων:
- Η ζώνη μέσης είναι εύκαμπτη και πιο λεπτή μπροστά
- Οι ελαστικοί βρόχοι στα πόδια επιτρέπουν στη ζώνη να διατηρεί μόνιμα την εφαρμογή της
- Οι ελαστικοποιημένοι ιμάντες με βρόχο ποδιών και οι εύκαμπτοι ιμάντες σύνδεσης επιτρέπουν μέγιστη κινητικότητα
Ικανότητα μεταφοράς εργαλείων:
- Δύο μπροστινοί βρόχοι ταχυτήτων είναι άκαμπτοι για να κουμπώνουν και να ξεκουμπώνουν εύκολα τα γρήγορα
- Δύο κρίκους πίσω ταχυτήτων είναι εύκαμπτοι, γωνιακοί για να φέρουν τον εξοπλισμό προς τα εμπρός και άνετοι όταν μεταφέρετε ένα σακίδιο
- Πίσω αξεσουάρ για τσάντα κιμωλίας, παπούτσια, γρήγορη σύνδεση, γραμμή διαδρομής ή άλλο εξοπλισμό
Προδιαγραφές
Υλικό(α): Νάιλον, πολυεστέρας, EVA, πολυουρεθάνη, αλουμίνιο, πολυαιθυλένιο υψηλής αντοχής
Πιστοποιήσεις: CE EN 12277 type C, UKCA, UIAA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξοπλισμός Αναρρίχησης: Μποντριέ

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ