ΝΗΜΑ DUEL Hardcore Super X4 150m 0.6PE

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
26.00€ 23.40€

Υπάρχει κάτι νέο στην αγορά. Η προηγμένη τεχνολογία παραγωγής ινών που ονομάζεται "Gel Spinning Technology Method" παρήγαγε εξαιρετικά υψηλής αντοχής και πυκνότητας ίνες «Super Fiber», οι οποίες ονομάζονται IZANAS ™ και οι οποίες παρουσιάζουν άπειρες δυνατότητες σε διάφορες εφαρμογές. Η ίνα IZANAS ™ διαθέτει τον υψηλότερο συντελεστή αντοχής σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ίνα που αξιοποιείται σε εμπορικές εφαρμογές.

Το 4κλωνο νήμα DUEL Hardcore Super X4 κατασκευάζεται από πολύ ισχυρές ίνες Πολυαιθυλενίου IZANAS, οι οποίες κατασκευάζονται από την Ιαπωνική εταιρία Toyobo. Εκτός από την υψηλή τους ανθεκτικότητα και την πολύ απαλή τους υφή, οι ίνες του 4κλωνου νήματος DUEL Hardcore Super X4, διαθέτουν πολύ σφιχτή πλέξη. Η ακρίβεια με την οποία έχει κατασκευαστεί προσδίδει στο νήμα εξαιρετική αντοχή κατά της θραύσης, απαλότητα στην αφή και μεγάλη αντοχή στον κόμπο. Κάθε ίνα πλέκεται, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία micro-pitch και στη συνέχεια εφαρμόζεται ειδική θερμική επεξεργασία, ώστε κάθε ίνα να κολλήσει με όλες τις άλλες. Το αποτέλεσμα είναι ένα νήμα απόλυτα στρογγυλό και σφριγηλό, με μηδενική ελαστικότητα, που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με συμβατικά νήματα. Επίσης, η αντοχή στην τριβή έχει βελτιωθεί πολύ και είναι περίπου τρεις φορές υψηλότερη από άλλα νήματα.

Το νήμα Super X4 περνάει επίσης από μια ειδική επεξεργασία υδατοαπωθητικότητας. Η απορρόφηση νερού έχει μειωθεί, το νήμα στραγγίζει γρήγορα και συνεπώς η διαχείριση του νήματος, όσο και η κατακράτηση ξένων σωματιδίων, όπως σκόνη, έχουν μειωθεί δραστικά. Ρίξτε μια σταγόνα νερό στο νήμα και ελέγξτε πόσο καλά απωθεί το νερό. Επίσης, η επεξεργασία αυτή μειώνει την τριβή, καθώς το νήμα περνά μέσα από τους οδηγούς, αυξάνοντας έτσι την απόσταση βολής και καθιστώντας το τύλιγμα στο μηχανισμό, μια ευκολότερη διαδικασία.

Άλλα πλεονεκτήματα του νήματος DUEL Super X4 περιλαμβάνουν τη βελτιωμένη ευαισθησία. Αν κρεμάσετε φορτίο 1 kg σε 100 μέτρα νήματος, η επιμήκυνση είναι 44,4 εκ, σε σύγκριση με 86,3 εκ για τα απλά νήματα. Η πολύ σφιχτή πλέξη επιφέρει σημαντικά λιγότερα από τα προβλήματα που παρατηρούνται κατά τις βολές. Η σταθερότητα που επιτυγχάνεται στην πλέξη του, καθιστά το DUEL Super X4 ανθεκτικό στον άνεμο, προκαλεί λιγότερες τούφες και εύκολο χειρισμό. Μειώνει δραστικά την ταλαιπωρία κατά τη ρίψη των τεχνητών και κάνει τον χειρισμό τους ευκολότερο.

Το DUEL Hardcore Super X4 διατίθεται πολύχρωμο και διαθέτει σήμανση με μια αλληλουχία 5 χρωμάτων ανά δέκα μέτρα, με μια λευκή σήμανση κάθε 5 μέτρα, ώστε να μπορεί να υπολογιστεί εύκολα το βάθος, η απόσταση βολής μας, ή σε περίπτωση μπλεξίματος να γίνεται ευκολότερη η διαδικασία επίλυσης της τούφας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σε μπομπίνες 200 μ.
  • Πολύχρωμο
  • 5 χρώματα εναλλάσσονται ανά 10 μέτρα
  • Λευκή σήμανση ανά 5 μέτρα
PEΔΙΑΜΕΤΡΟΣΑΝΤΟΧΗΧΡΩΜΑΜΗΚΟΣ
0,60.13χιλ5,4kgΠολύχρωμο200μ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μέτρα Συσκευασίας: 150m

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ