ΠΕΔΙΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ FINIS Positive Drive Fins

Κωδικός: 2.35.100
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Νούμερο:
45.00€

Τα θετικά πτερύγια κίνησης (PDF) χρησιμοποιούν μια μοναδική ελλειψοειδή λεπίδα για να παράγουν σωστή πρόωση και στις τέσσερις διαδρομές κολύμβησης. Ο ασύμμετρος σχεδιασμός της λεπίδας επιτρέπει στον κολυμβητή να αποκτήσει δύναμη ενώ προάγει ένα φυσικό στυλ λακτίσματος με ύπτιο προς τα μέσα για πεταλούδα, ύπτιο και ελεύθερο. Τα PDF χρησιμοποιούν μια εργονομική τσέπη για τα πόδια για να τοποθετούν άνετα τα πόδια σε ιδανική θέση κολύμβησης. Ο ιμάντας της φτέρνας ασφαλίζει το πτερύγιο, επιτρέποντας στα πόδια να λυγίζουν πιο φυσικά. Ο σχεδιασμός κλειστού δακτύλου παρέχει ανώτερη μεταφορά ενέργειας από το πόδι στο πόδι. Τα PDF θα αυξήσουν τη δύναμη των ποδιών, την ταχύτητα του ποδιού και την ευελιξία στον αστράγαλο και για τις τέσσερις πινελιές κολύμβησης, καθιστώντας τα πτερύγια ιδανικά για ατομική μικτή προπόνηση.

Χαρακτηριστικά

  • ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ: Η ελλειψοειδής λεπίδα δημιουργεί σωστή πρόωση και στις τέσσερις διαδρομές κολύμβησης – ακόμα και στο πρόσθιο
  • ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΚΑ Πτερύγια: Το σχήμα της λεπίδας προάγει έναν φυσικό κύκλο λακτίσματος
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ: Αυξάνει τη δύναμη των ποδιών, την ταχύτητα του ποδιού και την ευελιξία του αστραγάλου – Εξαιρετική για την προπόνηση του μεμονωμένου αγώνα. Δημιουργήστε με ασφάλεια ένα δυνατό λάκτισμα στο πρόσθιο
  • ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΤΣΕΠΗ ΠΟΔΙΟΥ: Τοποθετεί άνετα τα πόδια σε ιδανική θέση κολύμβησης
  • ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ιμάντες φτέρνας: Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη εφαρμογή που ασφαλίζει το πτερύγιο και επιτρέπει στα πόδια να λυγίζουν πιο φυσικά

Οδηγίες φροντίδας

  • Ξεπλύνετε με δροσερό, μη χλωριωμένο νερό μετά από κάθε χρήση.
  • Αφήστε να στεγνώσει στον αέρα σε μια πετσέτα.
  • Παρακαλούμε να μην αφήνετε το άμεσο ηλιακό φως για παρατεταμένες περιόδους, καθώς μπορεί να καταστρέψει το υλικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιλογή Φύλου: Ανδρικά, Γυναικεία, Εφηβικά
Χρώμα: Κίτρινο-Χρυσό

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ