Πληροφορίες Αγοράς και Παραλαβής Όπλων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ
Απαραίτητη προυπόθεση είναι η κατοχή άδειας αγόρας κυνηγετικού όπλου η οποία εκδίδεται απο το πλησιέστερο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας.(ΠΡΟΣΟΧΗ χώρος φύλαξης του όπλου θεωρείται ο τόπος κατοικίας τον οποίο δηλώνετε.)

Για την έκδοση άδειας αγοράς πρέπει να προσκομίσετε στο τμήμα τα εξής:
Τέσσερις έγχρωμες φωτογραφίες

Γνωματεύσεις (σε κλειστούς φακέλους) από ιατρούς, ψυχίατρο και ειδικό   παθολόγο.

Παράβολα των 2,04 ευρώ που εκδίδονται σε ΚΕΠ και πληρώνονται στην τράπεζα με κωδικό 6025.

Θα μπορούσατε εναλλακτικά να εκτυπώσετε τα παράβολα στον ιστότοπο της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων (e-Paravolo)

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ

Αφού έχετε την άδεια αγοράς στα χέρια σας την υπογράφετε στο σημείο που λέει αγοραστής (σε όλα τα αντίγραφα) και μας την στέλνετε με ACS ή Γενική Ταχυδρομική ή Elta courier σε χρέωση δική μας μαζί με φωτοτυπία ταυτότητας και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ

Για την αγορά αεροβόλου όπλου ή πιστολιού απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είστε άνω των 18 ετών και να μπορείτε να το πιστοποιείτε με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας. Για να σας αποστείλουμε το αεροβόλο όπλο της αρεσκείας σας θα πρέπει να μας αποστείλετε μία φωτοτυπία της ταυτότητάς σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

με φαξ (στο 2310-475175)
με mail (στο info@hobbi.gr).


Σας πληροφορούμε πως το ισχύον ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο απαγορεύει ρητά τη χρήση των αεροβόλων όπλων και πιστολιών για κυνηγετική χρήση. Τα Αεροβόλα ΔΕΝ είναι παιχνίδια. Μπορεί να προκαλέσουν ΣΟΒΑΡΟ Τραυματισμό ή ακόμα και ΘΑΝΑΤΟ. Για τον λόγο αυτό ο κάθε χρήστης θα πρέπει να παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας πριν από κάθε χρήση. Να θυμάστε "ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ". Ποτέ μην στρέφετε ένα όπλο απέναντι σε άλλο άτομο ακόμα και όταν γνωρίζετε ότι είναι άδειο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ COURIER

https://www.acscourier.net/el/find-an-acs-store

https://www.taxydromiki.com/find-store

https://www.elta-courier.gr/network