ΨΑΡΑΚΙ JATSUI SW-ZORO 6.5cm 5.5gr LSNS

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Χρώματα:
14.00€

Το Jatsui SW-Zoro είναι ένα τεχνητό επιφανείας Ιταλικών προδιαγραφών.

Ο σχεδιασμός του, το προορίζει για κίνηση πάνω στην επιφάνεια του νερού και υπόσχεται ότι δεν θα αφήσει κανένα αλίευμα αδιάφορο. Είναι τεχνητό χαμηλού βάρους, το οποίο κατασκευάστηκε μειώνοντας το πάχος των πλευρών και τοποθετώντας ένα σύστημα με δύο σφαίρες βολφραμίου στην ουρά, οι οποίες παράγουν έντονο ήχο, ο οποίος ακούγεται από μεγάλη απόσταση.

Το Jatsui Zoro είναι ιδανικό για την τεχνική «Walk the Dog». Εξειδικευμένο για θάλασσα, με πολύ καλό κράτημα στα ρεύματα επιφανείας και πλεύση, καθώς επίσης και βελτιωμένη βολή. Είναι μεγάλο τεχνητό επιφανείας, έτοιμο για δράση και μάχες. Δεν χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και ήρεμη προσέγγιση. Το Jatsui Zoro κάνει θόρυβο, επιτίθεται σε περιοχές και αναστατώνει με την παρουσία του. Επιτυγχάνει μακρινές βολές και απωθεί πολύ νερό κατά την κίνησή του. Η πλεύση του είναι πολύ καλά ισορροπημένη, παράγει κίνηση Walk the Dog χωρίς να απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από τον αλιέα και υποχρεώνει στο τεχνητό να περιστρέφεται και να προκαλεί αναλαμπές. Όταν «τινάζετε» το τεχνητό κατά την ανάκτηση, με μεγαλύτερη δύναμη απ' ότι συνήθως, εκείνο σπρώχνει μεγάλη ποσότητα νερού προς τα εμπρός, καθώς πραγματοποιεί βουτιά.

Η αποτελεσματική κίνηση Walk the Dog που πραγματοποιείται ακαριαία από την πρώτη κίνηση του καλαμιού, κάνει το Jatsui Zoro ιδανικό για αρχάριους, αφού δεν παρουσιάζει καμία δυσκολία στην κίνησή του και δεν απαιτεί εμπειρία. Θα δώσει πολύ εύκολα Λαβράκια, Λούτσους, Λίτσες, Γοφάρια, Κυνηγούς ακόμα και Παλαμίδες.

Ο αεροδυναμικός του σχεδιασμός του επιτρέπει να φτάσει σε βολή έως τα 60 μ. Δοκιμάστε τις εξαιρετικές ιδιότητες βολής που διαθέτει και την ακρίβεια στην κίνηση χωρίς να επηρεάζεται από τον άνεμο ή το στυλ της βολής.

Είναι διαθέσιµο σε 12 χρωµατισµούς, ενώ κάθε τεχνητό είναι αρματωμένο µε δύο σαλαγγιές VMC 9626.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 6,5 εκ 
  • Βάρος: 5,5 γρ 
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Σαλαγγιές: 2 x VMC 9626
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψαράκια: Επιφάνειας

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ