ΨΑΡΑΚΙ SAVAGE GEAR Savage Gear Barra Jerk 19cm 29gr Sinking (Phantom Barracuda)

Κωδικός: 1608985
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Χρώματα:
16.90€

Ενώ οι μεγάλοι Λούτσοι είναι μερικά από τα πιο άγρια θαλάσσια αρπακτικά της Μεσογείου, τα πιο μικρά Barracuda αποτελούν μια λιχουδιά για πολλά άλλα αρπακτικά ψάρια, όπως Φαγκριά, Γοφάρια, Μαγιάτικα, Λίτσες, Σφυρίδες, κ.α. αλλά ακόμη και για τα πιο μεγάλα, κανιβαλιστικά Barracuda. Το Savage Gear Barra Jerk Lure είναι μια τέλεια απομίμηση ενός μικρού Λούτσου με μαγικό περπάτημα και εξαιρετικά λεπτό σώμα.

Με βάση το επιτυχημένο λεπτό και μακρύ σχήμα που έχει αποδειχθεί ότι φέρνει επιτυχίες στη Μεσόγειο, το Savage Gear Barra Jerk θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχιών σας, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαθέτει μεγάλη και σταθερή τροχιά κατά τη βολή, χάρη σε ένα εξελιγμένο σύστημα μεταφοράς βάρους, με σφαίρες βολφραμίου και σταθερά έρμα σε βασικές θέσεις, ενώ ένα μαγνητικό στήριγμα εγγυάται εξαιρετική δράση, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το ισχυρό και ενισχυμένο σώμα του Savage Gear Barra Jerk θα αντισταθεί στις επιθέσεις από αιχμηρά δόντια, ενώ το νέο πεντάγωνο χείλος παρέχει μια δυνατή, καθαρή και ζωντανή δράση. Είτε χρησιμοποιείτε ψηλό καλάμι, είτε ψαρεύετε με κοντό καλάμι, είτε ανακτάτε εξαιρετικά γρήγορα, ή πολύ αργά, το Barra Jerk προσφέρει εκπληκτική δράση και διατηρεί την φυσική του θέση σε κάθε παύση της ανάκτησης.

Το ψαράκι Savage Gear Barra Jerk Lure διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα, από πολύ μελετημένα χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με τις εκδόσεις για βυθιζόμενα και τεχνητό επιφανείας. Ορισμένα χρώματα έχουν διαφανή πλάτη, οπότε αν ψαρεύετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, το φως του ήλιου θα περάσει μέσα από το σώμα και θα δημιουργήσει μια ελκυστική εικόνα στα ψάρια που παρακολουθούν από κάτω.

  • Μήκος: 19cm
  • Βάρος: 29gr
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Βάθος Λειτουργίας: 0,7 - 1,4 μετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψαράκια: Βυθιζόμενα

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ