ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ CRESSI Cherokee Ocean 100cm

Κωδικός: FE362300
CressiSub
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ο Ωκεανός Cherokee είναι η εξέλιξη του μοντέλου Geronimo Elite, με τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά με την προσθήκη πολλών νέων τεχνολογικών καινοτομιών.

Έχει διατηρήσει τις παραδοσιακές ιδιότητες των όπλων Cressi, όπως η ανθεκτικότητα και η εργονομία, και έχουν βελτιώσει συχνά αποκλειστικές τεχνικές λύσεις αιχμής.

Το νέο άκρο εξελίχθηκε από αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο μοντέλο Geronimo, με πολλαπλές βελτιώσεις και ανατομικές τροποποιήσεις για τη βελτίωση της πρόσφυσης, του χειρισμού και της αντοχής στην κάμψη.

Προστατευμένη σκανδάλη και σκανδάλη για την εξάλειψη της αδράνειας κατά την εκτόξευση. Ενσωματωμένη ασφάλεια περιστροφής, με ενεργοποιημένο τον αντίχειρα.

Νέα ενσωματωμένη υποστήριξη φορτίου από καουτσούκ.

Σημείο ζεύξης άξονα 5 cm πίσω για να βελτιστοποιηθεί η δυναμική πρόωση των ζωνών και να παραταθεί για το μακρύτερο βαρέλι.

Ενισχυμένη και απλουστευμένη συναρμολόγηση με το βαρέλι για την εξάλειψη της κάμψης. Ενσωματώνει ένα νέο εξαιρετικά στιβαρό και αξιόπιστο σύστημα ζεύξης για τον κύλινδρο.

Στρογγυλεμένες φτερούγες για να τοποθετήσετε το καλώδιο κατά τη φόρτωση και για να αποτρέψετε την παρεμβολή στη σύζευξη του ψαλιδιού.

Ο νέος μεταλλικός μηχανισμός αναπτύχθηκε 100% από την Cressi Italia.

Συνδυάζει τον ανοξείδωτο χάλυβα και τα αποκλειστικά αυτο-λιπαντικά στοιχεία Teflon για την ελαχιστοποίηση της τριβής.

Έχει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της ευαισθησίας σκανδαλισμού και της τυχαίας αποσύνδεσης, ακόμα και όταν χρησιμοποιείται με ισχυρές διπλές ζώνες.

Πλευρικός βαλβίδα απόσυρσης από ανοξείδωτο χάλυβα.

Το βαρέλι έχει κωνικό και υδρομορφοποιημένο σε εξαιρετικά άκαμπτο αλουμίνιο με ενσωματωμένο οδηγό ματ μαύρου χάλυβα.

Ο σχεδιασμός του παρέχει εξαιρετική ακαμψία και αυξημένη μάζα για να απορροφά το κλοτς που προκαλείται από την πυροδότηση διατηρώντας παράλληλα καλή ελιγμών σε όλους τους τύπους κίνησης, ιδιαίτερα κάθετα.

Μύλωμα: ελάχιστο αλλά πολύ ανθεκτικό άνοιγμα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν διπλές ζώνες. Ο σχεδιασμός της κεφαλής της κόμπρας μαλακώνει τη γωνία των ζωνών έτσι ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά χωρίς περιττή τριβή ή τάση που θα μπορούσε να μειώσει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Σχεδιάστηκε έτσι ώστε αν χρησιμοποιείται με διπλές ζώνες, και οι δύο λειτουργούν εξίσου χωρίς παρεμβολές.

Το ρύγχος ενσωματώνει ένα νέο αγωγό πεδίου στο κάτω μέρος από ανοξείδωτο χάλυβα που λειτουργεί επίσης ως βρόχος σπειρώματος όταν χρησιμοποιείται η διπλή διέλευση.

Ζώνες: καθαρές ΗΠΑ latex ø 16 mm διπλές ζώνες με ζεύγος Dyneema.

Άξονας: Κορδόνι, ø 7 mm, σκουρόχρωμος 16 χάλυβας 4ΗΡ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήκος Ψαροντούφεκου: 100
Τύπος Ψαροντούφεκου: Λαστιχοβόλα

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή): 
- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 
- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.
- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.
- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).
Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (239/749862-44 - IBAN: GR3101102390000023974986244) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)
 

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε + 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ + 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προιόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικός για την χρέωση μεταφορικών καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα.   

Για τους κατοίκους εκτός Ελλάδος (Κύπρος-Βαλκάνια) η αποστολή γίνετε με Γενική Ταχυδρομική courier ή ELTA COURIER. Το κόστος είναι 18,00€ δέμα βάρους 2 κιλών και επιβάρυνση 3,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία εχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλότερων σε τιμές χρεώσεων τιμολογίων της εταιρείας μας απο τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές,μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.
Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω.(Δεν ισχυεί όταν η επιστροφή γίνετε για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi. Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/30rPOEe

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ