ΝΕΟ

ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ CRESSI Cherokee Open 75cm

Κωδικός: FE361100
CressiSub
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
215.00€

Το Cherokee είναι η εξέλιξη του μοντέλου Geronimo, με τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά και την προσθήκη πολλών νέων τεχνολογικών καινοτομιών.

Έχει διατηρήσει τις παραδοσιακές ιδιότητες των πυροβόλων όπλων Cressi, όπως η ανθεκτικότητα και η εργονομία, και έχει βελτιωθεί με συχνά αποκλειστικές τεχνικές λύσεις αιχμής.

Το νέο άκρο εξελίχθηκε από αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο μοντέλο Geronimo, με πολλαπλές βελτιώσεις και ανατομικές τροποποιήσεις για τη βελτίωση της πρόσφυσης, του χειρισμού και της αντοχής στην κάμψη.

 Προστατευμένη σκανδάλη και σκανδάλη για την εξάλειψη της αδράνειας κατά την εκτόξευση. Ενσωματωμένη ασφάλεια περιστροφής, με ενεργοποιημένο τον αντίχειρα.

Νέα ενσωματωμένη υποστήριξη φορτίου από καουτσούκ.

Σημείο ζεύξης άξονα 5 cm πίσω για να βελτιστοποιηθεί η δυναμική πρόωση των ζωνών και να παραταθεί για το μακρύτερο βαρέλι.

Ενισχυμένη και απλουστευμένη συναρμολόγηση με το βαρέλι για την εξάλειψη της κάμψης. Ενσωματώνει ένα νέο εξαιρετικά στιβαρό και αξιόπιστο σύστημα ζεύξης για τον κύλινδρο.

Στρογγυλεμένες φτερούγες για να τοποθετήσετε το καλώδιο κατά τη φόρτωση και για να αποτρέψετε την παρεμβολή στη σύζευξη του ψαλιδιού.

Ο νέος μεταλλικός μηχανισμός αναπτύχθηκε 100% από την Cressi Italia.

Συνδυάζει τον ανοξείδωτο χάλυβα και τα αποκλειστικά αυτο-λιπαντικά στοιχεία Teflon για την ελαχιστοποίηση της τριβής.

Έχει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της ευαισθησίας σκανδαλισμού και της τυχαίας αποσύνδεσης, ακόμα και όταν χρησιμοποιείται με ισχυρές διπλές ζώνες.

Πλευρικός βαλβίδα απόσυρσης από ανοξείδωτο χάλυβα. Αντιολισθητικό βαρίδι αλουμινίου Ø28 mm που προέρχεται από το μοντέλο Moicano.

Ο ενσωματωμένος οδηγός χαμηλής τριβής καθώς ο άξονας στηρίζεται μόνο στις δύο εξωτερικές γωνίες.

Το κάτω μέρος ενισχύεται από πρόσθετο πάχος.

Αυτός ο συνδυασμός καθιστά το ψαροτούφεκο εξαιρετικά εύκολο να χειριστεί, ενώ είναι πιο άκαμπτο από ό, τι τα όπλα με λάμπα που είναι πολύ μεγαλύτερα σε διάμετρο.

Μύλωμα: ελάχιστο αλλά πολύ ανθεκτικό άνοιγμα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν διπλές ζώνες.

Ο σχεδιασμός της κεφαλής της κόμπρας μαλακώνει τη γωνία των ζωνών έτσι ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά χωρίς περιττή τριβή ή τάση που θα μπορούσε να μειώσει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Σχεδιάστηκε έτσι ώστε αν χρησιμοποιείται με διπλές ζώνες, και οι δύο λειτουργούν εξίσου χωρίς παρεμβολές.

Το ρύγχος ενσωματώνει αγωγό πεδίου στο κάτω μέρος από ανοξείδωτο χάλυβα που λειτουργεί επίσης ως βρόχος νήματος όταν χρησιμοποιείται διπλή διέλευση.

Ζώνες: καθαρές λατέξ ΗΠΑ Ø Ø 17 mm με ζωνάρι Dyneema.

Είναι δυνατή η διπλή ζώνη.

Άξονας: τυποποιημένο αγκαθωτό, Ø 6,5 mm. Σκουρόχρωμο 16 χάλυβα 4PH.
 

Μήκος Ψαροντούφεκου: 75
Τύπος Ψαροντούφεκου: Λαστιχοβόλα

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή): 
- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο πλησιέστερο κατάστημα του Hobbi 
- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.
- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.
- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).
Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (239/749862-44 - IBAN: GR3101102390000023974986244) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)
 

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
Η αποστολή παραγγελιών άνω των 95,00 € , γίνεται χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Παραγγελίες μέχρι 30,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής  2,00 € με ΦΠΑ + 2,00€ η αντικαταβολή.Παραγγελίες απο 30,01 € εως 60,00€ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής  3,00 € με ΦΠΑ + 2,00€ η αντικαταβολή.Παραγγελίες απο 60,01 € εως 95,00€ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής  4,00 € με ΦΠΑ + 2,00€ η αντικαταβολή Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές.Για τα ογκώδη προιόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικός για την χρέωση μεταφορικών καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα.   

Για τους κατοίκους εκτός Ελλάδος(Κύπρος-Βαλκάνια) η αποστολή γίνετε με Γενική Ταχυδρομική courier ή ELTA COURIER.Το κόστος είναι 18,00€ δέμα βάρους 2 κιλών και επιβάρυνση 3,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό.(οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία εχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

Λόγω των χαμηλότερων σε τιμές χρεώσεων τιμολογίων της εταιρείας μας απο τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές,μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.
Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 4,00 ευρώ για απλή αποστολή και 4,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω.(Δεν ισχυεί όταν η επιστροφή γίνετε για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi. Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/30rPOEe

Επίσης Προτείνουμε

X