ΡΑΝΤΖΟ SALTY TRIBE Sidians Blue

Κωδικός: TRI-049
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
89.90€

Το πτυσσόμενο κρεβάτι Sidians της Salty Tribe θα μετατρέψει το κάμπινγκ σας σε μια πολυτελή, υπαίθρια εμπειρία! Χάρη στο πλαίσιο από κράμα αλουμινίου και τους ισχυρούς συνδέσμους PVC, αυτό το κρεβάτι είναι αρκετά ανθεκτικό για να αντέχει βάρος χρήστη έως και 150 κιλά. Είναι πολύ δύσκολο να βρείτε κάποια υπαίθρια δραστηριότητα όπου αυτό το κρεβάτι δεν θα σας βόλευε. Είναι τόσο μικρό σε μέγεθος όταν είναι κλειστό, εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, που το καθιστά ιδανικό για διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, καγιάκ, ποδηλασία, αναρρίχηση, ορειβασία, ψάρεμα, αλλά και στα ταξίδια.

Χρήση στο σπίτι:

Τι θα λέγατε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι; Σίγουρα ναι, αυτό το κρεβάτι είναι εξαιρετικό χρήσιμο όταν έχετε ξαφνικά καλεσμένους που θα διανυκτερεύσουν τη νύχτα, για τον ύπνο των παιδιών σας, ή για να το βάζετε στο δωμάτιό σας όταν το παιδί σας θέλει να κοιμηθεί με τους γονείς του.

Τοποθέτηση σε σκηνή:

Με ύψος μόνο 15 cm και λόγω του μεγέθους του, το κρεβάτι Sidians μπορεί να χωρέσει ακόμα και στις πιο χαμηλές σκηνές, για παράδειγμα, τις σκηνές όπως η σκηνή VANGO NEVIS 200 και η BLADE PRO.

Οδηγίες εγκατάστασης:

1. Τοποθετήστε το ύφασμα στο έδαφος.

2. Ανοίξτε τους δύο εγκάρσιους σωλήνες (cross bars) και τοποθετήστε τους στις οπές του υφάσματος.

3. Ανοίξτε τις ράβδους στήριξης. Στερεώστε τις δύο πλευρές μιας ράβδου στις οπές των αγωγού των εγκάρσιων σωλήνων.

4. Επαναλάβετε τη διαδικασία για τις υπόλοιπες ράβδους στήριξης.

Συμβουλή: Τοποθετήστε πρώτα τη μεσαία ράβδο στήριξης και μετά τις υπόλοιπες, αυτό θα διευκολύνει την τοποθέτηση και των υπολοίπων.

Χαρακτηριστικά:

 • Υλικό υφάσματος: Αδιάβροχο ύφασμα Oxford
 • Υλικό πλαισίου: Ανθεκτικό κράμα αλουμινίου
 • Μέγεθος κρεβατιού: 67x188x15 cm
 • Μέγεθος συσκευασίας: 50x10 cm
 • Χρώμα: Μπλε
 • Βάρος: 1.4 κιλά
 • Μέγιστο βάρος χρήστη έως 120 κιλά

Περιεχόμενο συσκευασίας:

 • 1 x υφασμάτινο κάλυμμα
 • 2 x Cross Bars
 • 5 x Ράβδοι στήριξης
 • 1 x τσάντα μεταφοράς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατηγορία Επίπλου: Ράντζα
Χρώμα: Μπλέ-Γαλάζιο

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ