Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το Ψάρεμα;

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Το ψάρεμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χόμπι στον κόσμο. Είναι ένας τρόπος να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη θάλασσα ψαρεύοντας, είτε με παρέα είτε μόνος. Όπως και αν σκέφτεσαι να το κάνεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς τον κατάλληλο εξοπλισμό και η αλιευτική εμπειρία θα γίνει απόλυτα εθιστική!

Στο hobbi.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε είδη αλιείας! Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας θα καλύψει σίγουρα τις ανάγκες σου ακόμα και στα πιο απαιτητικά ψαρέματα. Ζήσε τώρα την αγάπη σου για το ψάρεμα απολαμβάνοντας τις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς!


Βρες αυτά που χρειάζεσαι στις βασικές κατηγορίες για να ξεκινήσεις ή να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου:

 Kαλάμια Ψαρέματος Το καλάμι ψαρέματος είναι το βασικό εργαλείο που θα χρησιμοποιήσετε για να ρίξετε το δόλωμα σας στο νερό. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη καλαμιών ψαρέματος, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα καλάμι το οποίο θα είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Στο κατάστημα μας θα βρείτε καλάμια εξαιρετικής αντοχής κατάλληλα για όλες τις τεχνικές ψαρέματος όπως Casting, surfcasting, spinning, συρτής, βάρκας, εγγλέζικο - match, eging, shore Jigging, μολύβι φύλακα, bolognese, Tenya, tai rubber στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 Δολώματα-Αγκίστρι Τα δολώματα και τα αγκίστρια παίζουν σημαντικό ρόλο στο ψάρεμα. Ανάλογα με τον τύπο ψαρέματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα είδη όπως Μισινέζες, Αγκίστρια Ψαρέματος, Παραμάνες Ψαρέματος, Τεχνητά Δολώματα και άλλα πολλά που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας μέσα από την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας.

 Mηχανάκια Ψαρέματος Το μηχανάκι ψαρέματος είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε ψαρά. Χρησιμοποιείται για να αποθηκεύει και να ξετυλίγει το νήμα, το οποίο είναι απαραίτητο για να προσελκύσει τα ψάρια. Ο τύπος μηχανισμού ψαρέματος που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από το είδος ψαρέματος που κάνετε και από τα ψάρια που ψαρεύετε. Μπορείτε να επιλέξετε μηχανισμούς με Μπροστά Φρένα, Πίσω Φρένα-Lever Drag, Μακρινών Ρίψεων - Surf Casting, Μηχανάκια Διπλά Φρένα - Baitrunner ανάλογα με τον τύπο του καλαμιού σας.


Αν ήδη διαθέτεις τον βασικό εξοπλισμό, ρίξε μια ματιά στα  είδη αλιείας  και βρες απόχες, βάσεις καλαμιών, φανάρια & led φακούς, τσάντες, εργαλεία και κασετίνες εργαλείων, βαρίδια, μικροϋλικά κ.α. Όλα με την εγγύηση ποιότητας του hobbi. 


Γιατί τι χρειάζεται κανείς για να είναι ευτυχισμένος; Καλή παρέα, μια βόλτα στη θάλασσα για ψάρεμα και το  hobbi.gr .