ΣΚΗΝΗ EASY CAMP Blazar 400 Steel Blue

Κωδικός: 120411
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
199.95€ 179.95€

Σκηνή 4 Ατόμων Dome Blazar 400 της Easy Camp ιδανική επιλογή για να σας παρέχει άνεση και ασφάλεια σε όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες σας, χαρίζοντας σας ξέγνοιαστε στιγμές χαλάρωσης με την παρέα ή την οικογένεια σας. Η βεράντα στο μπροστινό μέρος, με αποσπώμενο κάλυμμα, διαθέτει μια μεγάλη κύρια πόρτα αλλά και μια πλαϊνή για εύκολη πρόσβαση. Με τσέπη organizer για να αποθηκεύετε αντικείμενα στα οποία επιθυμείτε να έχετε άμεση πρόσβαση. Το σημείο αγκύρωσης φαναριού στο εσωτερικό της σκηνής σας εγγυάται ομοιόμορφο φωτισμό σε όλη την σκηνή. Απολαύστε με άνεση και ασφάλεια όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες σας χάρη στην ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρείας easy Camp.

  • Διαστάσεις: 360x260cm
  • 4 ατόμων, αλλά για μεγαλύτερη άνεση χώρου προτείνεται για 3 άτομα ειδικά εάν διαθέτετε αρκετά πράγματα.
  • Διαθέτει σίτα στα ανοίγματα
  • 2000mm βαθμός αδιαβροχοποίησης: Μπορεί να ανταπεξέλθει σε μία απλή βροχή, κάνοντάς την ιδανική για χρήση την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, αλλά όχι για τον χειμώνα.
  • 170cm εσωτερικό ύψος
  • Ζυγίζει 6.4kg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τύπος Σκηνής: Ευρείας Χρήσης
Χωρητικότητα: 4 Ατόμων
Σκελετός: Fiberglass
Αδιαβροχοποίηση: 2000mm


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας απο τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω.(Δεν ισχυεί όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προιόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προιόν ,εφόσον καλύπτει τις προυποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ