ΣΚΗΝΗ EASY CAMP Galaxy 400 Steel Blue

Κωδικός: 120413
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
293.95€ 264.95€

Η απίθανη σκηνή - τούνελ Galaxy 400 της Easy Camp Rustic Green ανήκει στην ελαφριά, γρήγορη και εύκολη στη μεταφορά, σειρά Go της Easy Camp που σας προσφέρει την ελευθερία και την άνεση στην υπαίθρια ζωή σε μια εξαιρετικά προσοδοφόρα τιμή! Διατίθεται για όσους θέλουν να ανακαλύψουν για πρώτη φορά τις χαρές του camping, αλλά και για εκείνους που θέλουν στον εξοπλισμό τους μία ευέλικτη σκηνή για κάθε ενδεχόμενο. Είναι ιδανική για τις εκδρομές τα Σαββατοκύριακα ή για οδικά ταξίδια, χάρη στις μικρές διαστάσεις της τσάντας μεταφοράς της! Εργονομικά σχεδιασμένη και με ευέλικτο σκελετό, διαθέτει μια ωφέλιμη καθιστική επιφάνεια με υφασμάτινο αποσπώμενο δάπεδο (groundsheet) που προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης για τον εξοπλισμό κάθε υπαίθριας δραστηριότητας, όπως αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες, ποδήλατα, είδη ψαρέματος, αθλητικά παπούτσια κ.ά.! Διαθέτει 3 ευέλικτα στηρίγματα από fibreglass 11 χιλιοστών, ιδανικά για σταθερότητα και, ταυτόχρονα, ελάχιστο βάρος, κατάλληλο ύψος κεφαλής (180cm), αναπνεόμενο ύφασμα από πολυεστέρα, πάτωμα από πολυαιθυλένιο για μεγαλύτερη ασφάλεια απέναντι στην υγρασία, flysheet από πολυεστέρα με επίστρωση PU και αδιαβροχοποίηση 2.000 mm, επιβραδυντικό φωτιάς, άνετο υπνοδωμάτιο τεσσάρων ατόμων το οποίο διαχωρίζεται (2+2) για περισσότερη ιδιωτικότητα, μεγάλο προθάλαμο με δύο πόρτες (μία μπροστά και μία πλάγια), παράθυρα, αποτελεσματικό εξαερισμό οροφής, θέση για λάμπα και θήκες οργάνωσης, στήνεται και ξεστήνεται πανεύκολα, αποτελώντας μία αξιόπιστη και συμφέρουσα λύση για μικρές οικογένειες και παρέες που αγαπούν την υπαίθρια διαβίωση.

 • Τύπος σκηνής: Σήραγγα
 • Χωρητικότητα: 4 Άτομα
 • Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 465 x 260 x 190 cm
 • Χώρος ύπνου: 210 x 240 x 180 cm
 • Εξωτερική σκηνή: 180T, 100% Πολυεστέρας με επίστρωση PU, Επιβραδυντικό φλόγας Εσωτερική σκηνή: 100% Πολυεστέρας που αναπνέει
 • Πάτωμα: 100% Πολυαιθυλένιο
 • Αφαιρούμενο δάπεδο στον χώρο διαβίωσης
 • Αδιαβροχοποίηση: 2.000 mm
 • Ραφές με Ταινία
 • Η πόρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στέγαστρο
 • Σκελετός: Fibreglass 11 mm
 • Τρόπος στησίματος: Πρώτα το flysheet ή ολόκληρη Εξαερισμός στο πίσω μέρος της σκηνής
 • Θέση για τοποθέτηση λάμπας
 • Θήκες οργάνωσης
 • Βάρος: 8.9 kg
 • Μέγεθος συσκευασίας: 65 x 25 cm


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τύπος Σκηνής: Ευρείας Χρήσης
Χωρητικότητα: 4 Ατόμων
Σκελετός: Fiberglass
Αδιαβροχοποίηση: 2000mm


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ