ΣΚΗΝΗ GRAND CANYON Apex 1 Capulet Olive

Κωδικός: 330001
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
99.95€

Η APEX 1 είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην εξαιρετική σειρά σκηνών πεζοπορίας GRAND CANYON. Η γεωδαιτική αρχιτεκτονική της σκηνής με θόλο και το αεροδυναμικό της σχήμα την καθιστούν ιδανική συντροφιά για πεζοπορία, ποδηλασία και καγιάκ. Μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε βραχώδες έδαφος ή άμμο χωρίς τη χρήση πασαλακίων, ενώ προσφέρει άφθονο χώρο για ένα ή δύο άτομα και τον προσωπικό εξοπλισμό τους.
Η σκηνή διαθέτει πλαϊνή αψίδα για αποθήκευση βρεγμένων ρούχων, βρώμικων παπουτσιών και εργαλείων, ενώ η αέρινη διχτυωτή εσωτερική σκηνή προστατεύει από έντομα και μπορεί να στηθεί ξεχωριστά για να βελτιώσει τη θέα και το κλίμα.
Η κατασκευή της σκηνής από γεωδαιτικό θόλο και η εγκατάστασή της χωρίς πασαλάκια εξασφαλίζουν τη σταθερότητά της ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η εσωτερική σκηνή μπορεί να στηθεί ξεχωριστά, ενώ το Flysheet μπορεί να παραλειφθεί για να απολαύσετε τη δροσιά ή να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια.
Επιπλέον, τα ελαφριά υφάσματα και εξαρτήματα, μαζί με τις θερμοκολημένες ραφές στην εξωτερική σκηνή και το δάπεδο, εξασφαλίζουν ότι θα παραμείνετε στεγνοί ακόμα και σε δυνατή βροχή.
Με δυνατότητα να στηθεί ακόμα και σε βραχώδεις επιφάνειες ή άμμο χωρίς τη χρήση καρφιών, προσφέρει άφθονο χώρο για ένα έως δύο άτομα και τον ατομικό εξοπλισμό τους.
Ο πλαϊνός προθάλαμος της σκηνής είναι ιδανικός για την αποθήκευση βρεγμένων ρούχων και βρώμικων παπουτσιών, ενώ η αέρινη διχτυωτή εσωτερική σκηνή προστατεύει από έντομα και μπορεί να εγκατασταθεί ξεχωριστά για να βελτιώσει την άνεσή σας και την κυκλοφορία του αέρα.
Με την APEX 1, η διασκέδαση στη φύση γίνεται ακόμα πιο απολαυστική και άνετη!

  • Χωρητικότητα: 1-2 άτομα 
  • Διαστάσεις Εξωτερικές (ΜxΠxΥ): 235 x 165 x 80 cm 
  • Διαστάσεις Εσωτερικές (ΜxΠxΥ): 230 x 165/125 (κεφάλι/πόδια) x 75 cm 
  • Υλικό: 68D 190T Polyester PU 
  • Αδιαβροχοποίηση: 3000 mm 
  • Εσωτερική σκηνή: Κουνουπιέρα 
  • Πάτωμα: Polyethylene PU με αδιαβροχοποίηση 4000 mm 
  • Μπανέλες: Fibreglass 
  • Πασαλάκια: Ατσάλι 
  • Βάρος: 2.35kg
  • Διαστάσεις συσκευασίας: Ø15 x 58 cm


                

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  Τύπος Σκηνής: Διπλού Υφάσματος, 3/4 Εποχών
  Χωρητικότητα: 1 Ατόμου
  Σκελετός: Fiberglass
  Αδιαβροχοποίηση: 3000mm

  - Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

  - Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

  - Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

  - Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

  - Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

  - Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

  Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

   ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

  Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

  Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

  Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

  Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

  ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
  Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
  Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
  Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ