ΣΚΗΝΗ OUTWELL Earth 3

Κωδικός: 111263
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
206.95€ 184.95€

Γρήγορη και εύκολη στο στήσιμο της η σκηνή-σήραγγα Earth 3 της Outwell συνδυάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κατασκευής και τον εργονομικό σχεδιασμό με μία απόλυτα συμφέρουσα τιμή, προσφέροντας όλα όσα απαιτεί ο σύγχρονος κατασκηνωτής! Έχει αεροδυναμική κατασκευή σήραγγας με κορυφή και άνετο ύψος κεφαλής. Η απίθανη αυτή σκηνή είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. στήνεται και ξεστήνεται εύκολα και γρήγορα, έχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και αποθηκευτικό χώρο, καλό εσωτερικό φως και αποτελεσματικό σύστημα εξαερισμού, αδιάβροχο flysheet από το μοναδικό υλικό κατασκευής Outex ® 3000 (100% ταφτάς πολυεστέρα) με ραφές που είναι καλά σφραγισμένες για απόλυτη προστασία από βροχή & αέρα και εσωτερικό από διαπνέον ύφασμα πολυεστέρα. Οι ελαφρείς και ευέλικτοι πάσσαλοι από Duratec fibreglass 8.5 mm καθιστούν τη σκηνή συγχρόνως ελαφριά και σταθερή. Για μεγαλύτερη εργονομία, το προϊόν ενσωματώνει εσωτερική πόρτα σε σχήμα D για τη διευκόλυνση τη εισόδου/εξόδου, αλλά και δύο εξωτερικές πόρτες (μία κεντρική και μια πλαϊνή) για μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων. Το απολύτως σφραγιζόμενο πάτωμα φτιαγμένο με διπλή επίστρωση αδιάβροχου πολυαιθυλενίου απωθεί την υγρασία και τα έντομα μακριά από το εσωτερικό για να κοιμάστε με απόλυτη άνεση και ασφάλεια. Οι χρήσιμες τσέπες από δίχτυ για την ασφαλή αποθήκευση των μικροαντικειμένων σας, η τσάντα μεταφοράς με λουριά για την ασφαλή μετακίνηση, καθώς και οι ποιοτικές της λεπτομέρειες καθιστούν την σκηνή μια αποδεδειγμένα έξυπνη επιλογή για άνετη διαβίωση στην ύπαιθρο.

  • Τύπος: Σήραγγα 2 δωματίων (1 υπνοδωμάτιο, 1 αποθηκευτικός χώρος)
  • Άτομα: 3
  • Αδιαβροχοποίηση: 3.000 mm
  • Σκελετός: Duratec fibreglass 8,5 mm
  • Flysheet: Outtex® 3000 Select (100% ταφτάς πολυεστέρας)
  • Εσωτερικό σκηνής: 100% πολυεστέρας που αναπνέει
  • Πάτωμα: Διπλή επίστρωση από 100% αδιάβροχο πολυαιθυλένιο Συγκολλημένες ραφές για απόλυτη προστασία από βροχή & αέρα
  • Outwell Wind Guard System για διασφάλιση σταθερότητας ακόμη και σε δυνατούς ανέμους
  • Αποθηκευτικός χώρος με αφαιρούμενο ύφασμα εδάφους
  • Σκοτεινοί εσωτερικοί χώροι για μεγαλύτερη άνεση στον ύπνο
  • Δύο είσοδοι (εμπρόσθια και πλευρικά) για εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό Παράθυρα με προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία
  • Αεροστεγές δάπεδο για προστασία από έντομα
  • Σύστημα εξαερισμού στο οπίσθιο μέρος για σωστή κυκλοφορία του αέρα
  • Τσέπες για εύκολη & ασφαλή αποθήκευση μικρών αντικειμένων
  • Ρυθμιζόμενα σημεία πρόσδεσης
  • Ανθεκτικά φερμουάρ για ασφαλές και στεγανό κλείσιμο
  • Προ-εγκατεστημένοι φωτεινοί guylines για άνετο και γρήγορα στήσιμο Τρόπος στησίματος: Πρώτα η εξωτερική σκηνή ή ολόκληρη μαζί
  • Διαστάσεις: 410 x 200 x 120 cm
  • Διαστάσεις Συσκευασίας: 60 x 20 cm
  • Βάρος: 5,5 kg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τύπος Σκηνής: Ευρείας Χρήσης
Χωρητικότητα: 3 Ατόμων
Σκελετός: Fiberglass
Αδιαβροχοποίηση: 3000mm


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ