ΣΚΗΝΗ OUTWELL Mallwood 5

Κωδικός: 111070
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
819.00€
Η Mallwood 5 φιλοξενεί πέντε άτομα σε τρία υπνοδωμάτια Premier με σύστημα πρόσβασης Dark Inners και Outwell 360°. Ένα υπνοδωμάτιο, στην τρίτη ζώνη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση ή να αφαιρεθεί για μεγαλύτερο χώρο. Τα πολλά παράθυρά του και η πρόσοψη με πανοραμική θέα την καθιστούν μια σκηνή γεμάτη φως με το σύστημα Outwell HookTrack να προσθέτει σημεία ανάρτησης και ευελιξία στις επιλογές φωτισμού μετά το σκοτάδι.
Χαρακτηριστικά:
- Τρεις ζώνες παρέχουν σε μια μεγάλη οικογένεια δωμάτια, σαλόνι και υπνοδωμάτιο. Το μπροστινό εσωτερικό είναι τέλειο για αποθήκευση ή ως επιπλέον υπνοδωμάτιο και αφαιρείται εύκολα για να αυξηθεί ο χώρος διαβίωσης.
- Τα διπλά φερμουάρ επιτρέπουν το πλήρες μπροστινό άνοιγμα, που υποστηρίζεται από σίτες για επιλογές αερισμού χωρίς έντομα.
- Τα Premier υπνοδωμάτια διαθέτουν ευέλικτο σύστημα πρόσβασης 360° και Dark Inner
- Πρόσθετη πλαϊνή πόρτα για ευέλικτη πρόσβαση
- Μεγάλα φιμέ τζάμια που μειώνουν την αντανάκλαση και διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα
- Ανθεκτικό, αδιάβροχο, ραμμένο δάπεδο.
- Εσωτερικά σημεία εισόδου καλωδίου
- Η ελαφριά οροφή δημιουργεί μια φωτεινή, χαρούμενη εσωτερική ατμόσφαιρα
- Ρυθμιζόμενα σημεία πρόσδεσης για ευελιξία στο στήσιμο
- Ενισχυτικό έμπλαστρο σε όλα τα σημεία πίεσης
- Προσυναρμολογημένες φωτεινές γραμμές για ευκολία στο στήσιμο
- Διχτυωτές τσέπες στις εσωτερικές σκηνές αποθηκεύουν μικρά αντικείμενα
- Το Σύστημα Αερισμού πίσω προσφέρει ευέλικτες επιλογές για τη ρύθμιση της εσωτερικής θερμοκρασίας και της ροής φρέσκου αέρα
- Σύστημα HookTrack για ευέλικτη τοποθέτηση φώτων και αντικειμένων έως 1,5kg
- Μεγάλα φιμέ τζάμια με ανταλλακτικές κουρτίνες
- Τσάντα μεταφοράς για συμπαγές μέγεθος συσκευασίας
Προδιαγραφές:
- Flysheet: Outtex® 4000 Select, 100% πολυεστέρας
- Υδροστατική : 4000 mm
- Μπανέλες: Fiberglass Duratec 12,5 mm
- Εσωτερικό: Αναπνεύσιμος πολυεστέρας, 100% πολυεστέρας
- Δάπεδο: Αδιάβροχο πολυαιθυλένιο διπλής επίστρωσης, 100% πολυαιθυλένιο
- Διαστάσεις: 300 x (215+265+225) x 210 cm
- Μέγεθος συσκευασίας: 72 x 38 x 38 cm
- Βάρος: 23,9 kg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τύπος Σκηνής: Διπλού Υφάσματος, Οικογενειακές
Χωρητικότητα: 5/6 Ατόμων
Σκελετός: Fiberglass
Αδιαβροχοποίηση: 4000mm

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ