ΣΚΗΝΗ VANGO Soul 300 Deep Blue

Κωδικός: VAN-777
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
126.50€

Η σκηνή Soul 300 είναι η ιδανική επιλογή για αυτούς που ξεκινούν την περιπέτεια του κάμπινγκ ή της εξερεύνησης της φύσης. Με έναν απλό σχεδιασμό "Tube", μπορεί να στηθεί σε λιγότερο από επτά λεπτά, ενώ η δομή των δύο μπανελών και η θήκη Fast Pack καθιστούν εύκολο το πακετάρισμά της. Η επιπλέον διαφοροποίηση της συνίσταται στα παρακάτω:

   • Ευρύς εξαερισμός: Βελτιωμένος εξαερισμός εξασφαλίζει τη ροή του αέρα σε όλη τη σκηνή, προσφέροντας άνεση σε διάφορες καιρικές συνθήκες.
   • Ενισχυμένες μπανέλες Vango PowerFlex® Fiberglass: Ελαφριές και αξιόπιστες μπανέλες προσφέρουν σταθερότητα ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
   • Υλικό υψηλής ορατότητας: Οι φωτεινές γραμμές εξασφαλίζουν εύκολη ορατότητα τη νύχτα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, προσθέτοντας στην ασφάλεια της σκηνής.
   • Αδιαβροχοποιημένο υλικό: Κατασκευασμένη από υλικά που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, η σκηνή προσφέρει προστασία από τη βροχή και τον άνεμο.
   • Εσωτερικές παροχές: Εσωτερικές τσέπες και πόρτα Part Mesh προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο και επιτρέπουν τον αερισμό ενώ κρατούν τα έντομα έξω.

Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τη σκηνή Soul 300 ιδανική για χρήση σε διάφορες καιρικές συνθήκες και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τη φύση χωρίς να αφιερώνουν πολύ χρόνο στο στήσιμο της σκηνής.

Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά της σκηνής Soul 300 περιλαμβάνουν:

   • Χωρητικότητα: Κατασκευασμένη για τρία άτομα, κάνοντάς την ιδανική για ζευγάρια ή μικρές ομάδες.
   • Διαστάσεις συνολικές (ΜxΠxΥ): Οι διαστάσεις της σκηνής όταν είναι στην πλήρη συναρμολόγησή της είναι 285x190x120 cm.
   • Διαστάσεις δωματίου (ΜxΠxΥ): Ο χώρος εντός της σκηνής έχει διαστάσεις 230x180x115 cm, προσφέροντας άνετο χώρο για τους επιβάτες.
   • Ύψος: Το ύψος της σκηνής είναι ρυθμιζόμενο από 120 έως 115 cm, εξασφαλίζοντας άνεση και ευκολία στην είσοδο και έξοδο από τη σκηνή.
   • Εξωτερικό υλικό: Κατασκευασμένη από Protex® 70 Denier Polyester Flysheet με αδιαβροχοποίηση 3000 mm, προσφέρει προστασία από τη βροχή και τον άνεμο.
   • Πάτωμα: Το πάτωμα της σκηνής είναι αδιάβροχο έως 3000 mm, εξασφαλίζοντας προστασία από την υγρασία του εδάφους.
   • Θερμοκολλητές ραφές: Οι θερμοκολλητές ραφές προσφέρουν ενισχυμένη αντοχή στη σκηνή και προστασία από την εισροή νερού μέσω των ραφών.
   • Διαστάσεις συσκευασίας: Οι διαστάσεις συσκευασίας της σκηνής είναι Φ15x52 cm, κάνοντας την εύκολη στη μεταφορά και την αποθήκευση.
   • Βάρος: Η σκηνή ζυγίζει μόλις 2.86 kg, καθιστώντας την ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων σας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χωρητικότητα: 3 Ατόμων
Σκελετός: Fiberglass
Αδιαβροχοποίηση: 3000mm

- Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

- Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κεντρικό κατάστημα του Hobbi 

- Πληρωμή μέσω PAYPAL - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή μέσω ALPHA BANK - Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hobbi δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κοκ.

- Πληρωμή IRIS: Πληκτρολογώντας τον αριθμό 999718905

- Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό (Δικαιούχος Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ).

Alpha Bank (714002320001067 - IBAN: GR2001407140714002320001067) ή της Εθνικής Τράπεζας (878/470032-55 - IBAN: GR8701108780000087847003255) ή της Πειραιώς (5234031563002 - IBAN:GR4501722340005234031563002) ή Eurobank (IBAN:GR4602603360000720200145745)

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ και 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω των χαμηλών χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Το ποσό επιβάρυνσης σας είναι 3,00 ευρώ για απλή αποστολή και 3,00 ευρώ για να σας αποστείλουμε το δέμα πίσω. (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται για λόγους στους οποίους φέρει ευθύνη η εταιρεία μας).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν , εφόσον καλύπτει τις προϋποθέσεις επιστροφής,μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού. (Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες , όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών όπως τα μικροδέματα το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα του καταναλωτή.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Hobbi πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (επιβαρύνει τον αγοραστή), με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Hobbi.
Περισσότερα εδώ >> https://bit.ly/3s8oWKy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Ελλάδα, η νομοθεσία για τις εγγυήσεις στη λιανική πώληση προϊόντων προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, σύμφωνα και με την Οδηγία 1999/44/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία σχετικά με τις εγγυήσεις περιλαμβάνουν:
Διάρκεια Εγγύησης: Η εγγύηση για τα νέα προϊόντα πρέπει να είναι δύο χρόνια από την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή.
Δικαιώματα του Καταναλωτή: Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης ή επιστροφής του προϊόντος εάν αυτό είναι ελαττωματικό ή δεν συμφωνεί με τη σύμβαση, εντός της περιόδου εγγύησης. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα αρχικά να απαιτήσει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή. Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει μείωση της τιμής ή επιστροφή του πλήρους ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ