Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ - ACS - ELTA COURIER - SPEEDEX είτε στον χώρο σας, είτε στο κατάστημα που έχετε επιλέξει. Aποστολές με μεταφορική εταιρεία γίνονται σε συγκεκριμένα, ογκώδη προϊόντα για τα οποία ενημερώνεστε αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο Hobbi.gr κατά τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 15:00, και εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο, παραδίδονται, κατά κανόνα, την επόμενη εργάσιμη μέρα. Για νησιωτικές περιοχές και Πελοπόννησο ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφέρει.

Να σημειωθεί πως οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης έχουν εκτιμηθεί κατά προσέγγιση.

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών, η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2310473831, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.   Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 17:00. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε πέραν αυτών των ωρών, μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με τα κατά τόπους γραφεία της εταιρίας ταχυμεταφορών. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες . Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν μόνο για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα∙ δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Για παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης τους.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΔΕΜΑΤΟΣ
Προς διευκόλυνσή σας, στο τελευταίο μήνυμα που σας στέλνουμε, με τίτλο "ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ", αναφέρουμε τον αριθμό αποστολής του δέματος. Με αυτόν και ακολουθώντας τον σύνδεσμο (link) που σας δίνουμε, μπορείτε να αναζητήσετε την αποστολή σας.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
Η αποστολή παραγγελιών από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε + 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ + 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ενημερώνεστε τηλεφωνικώς σχετικά με τη χρέωση μεταφορικών, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.   

Για Κύπρο, η αποστολή γίνεται με ACS . Το κόστος είναι 8,00€ για δέμα βάρους 1 κιλού και επιβάρυνση περίπου 1,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή έχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ή ΑΛΛΑΓΕΣ
Λόγω των χαμηλότερων, σε τιμές, χρεώσεων της εταιρείας μας από τις συνεργαζόμενες ταχυμεταφορές, μπορείτε να στέλνετε τα δέματα σε χρέωση Θ.ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.
ΩΣΤΟΣΟ θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310473831, ώστε να ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό επιβάρυνσης σας για την εκάστοτε αποστολή. (Δεν ισχύει όταν η επιστροφή γίνεται από υπαιτιότητα της εταιρεία μας).

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η δέσμευση των προϊόντων ισχύει για 5 εργάσιμες μέρες. Με την παρέλευση των 5 ημερών τα προϊόντα αποδεσμεύονται. Το παραπάνω δεν ισχύει εφόσον η παραγγελία είναι προπληρωμένη (σε αυτήν την περίπτωση και μετά το πέρας των 5 ημερών δεν γίνετε επιστροφή χρημάτων).